Cookie- og Privatlivspolitik

Fracture

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.08.2007
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fracture
|

Da ingeniøren Ted Crawford opdager, at hans smukke kone, Jennifer, er ham utro, planlægger han det perfekte mord.

Politiet ankommer kort efter til gerningsstedet, og til alles overraskelse indrømmer Crawford at stå bag mordet på Jennifer. Han bliver straks arresteret, men chokerer alle, da han står fast på at føre sin egen sag.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

at se Anthony Hopkins spille så godt at det er dejligt at se på,også at se Ryan Gosling som tror han kan det hele , men nej..folk skal se den fordi der er spænding og overraskelser i filmen. se den en aften

Wayne

Vi sad 4 og så den sammen igår. Det er måske ikke den mest intense thriller, nogensinde - men brilliant skuespil af Sir Anthonny Hopkins og Ryan Gosling. Jeg havde regnet plottet ud efter et kvarter, men så kunne man istedet nyde filmen, der er godt skruet sammen. Alle var enige om at den hører til i den bedre ende.

S. Rico

Den starter super godt, men da jeg havde sat mig godt til rette for at nyde resten, så begyndte kedsomheden at indfinde sig. Ærgerligt, for potentialet var ellers udmærket.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.