Cookie- og Privatlivspolitik

From Dusk Till Dawn

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
From Dusk Till Dawn
|

Filmen 'From Dusk Till Dawn' handler om to på flugt (George Clooney og Quentin Tarantino), der søger tilflugt i et øde byggeri.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4.5
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

SPOILER ALLEREDE FRA STARTEN AF.

Første del:

Vi er i USA, hvor to kriminelle brødre forsøger at slippe ind i Mexico. Den ene er tyv, den anden er sex-forbryder. De kidnapper en familie, som skal forsøge at hjælpe dem ind i Mexico. Det lykkedes så, og så skal de hen på stor bar. Hvor de så skal tilbringe natten, og dagen efter skal de mødes med en George Clooneys karakter.

Første delen af filmen, som jeg har beskrevet er rigtigt god. Velspillet og realistisk, især de tre hovedpersoner på det her tidspunkt: George Clooney, Tarantino og Harvey Keitel gør det virkelig godt.

Anden del:

Vi er ude i en fuldstændig vanvittig drejning, måske en af de aller mest vanvittige nogensinde i en film. De for alle en drink, kommer lidt ude i disksutioner. Og så dukker den smukke salma Hayek op. Hun for alle mændende til at savle lige en til en ny konflikt opstår, Tarantinos karakter har forinden fået skudt hul i hånden, og nu for han forværet sin hånds situation. Så Salma Hayek lige pludselig forvandler sig til en Vampyr. Vampyr WTF!!! Hun angriber ham. Han dør, også begynder det lange blodbad. Man når at kende nye karakterer meget hurtigt, også dør de. Familien undtagen datteren af Harvey Keitel og George Clooneys karakterer dør. Det hele er fuldstændig sindsygt at se på, og det ser noget kunstigt ud i nutidens øjne, men alligevel så overgiver man sig. Jeg ved ikke om, at jeg er fan af sådan nogle voldsom drejninger. Men jeg må Give Rodriguez og Tarantino, det er originalt. Og den ros skal de have. Den første del er fremragende, den anden del af vanvittig. Men man sidder ikke tilbage med en dårlig følelse, men man tænker hellere ikke, at det er et mesterværk. Den fortjener 4 solide stjerner herfra.

Nikolaj

Et plot der vender og drejer sig på uventet vis, og karakterer der er trukket ud af en vild fantasi... Det er essensen af From dusk til dawn.

Denne kult-klassiker giver os et tydeligt billede af, at man sagtens kan ændre plottet til noget vildere, selvom der slet ikke bliver lagt op til det. Rigtig god film og så arbejder Tarantino og Clooney fantastisk sammen i deres skuespil!

Gabi

From Dusk Till Dawn er uden tvivl blandt mine yndlingsfilm!
Generelt kan jeg også godt lide både Rodriguez og Tarentino, så denne film går lige i hjertet på mig.

Kan huske at første gang jeg så den, var da jeg zappede rundt på tv'et og fandt den ret spændende... Men hold op jeg blev overrasket senere hen i filmen!!! :-D

Filmen er ikke særlig dyb og langtrukken. Spændingen gør at man ikke kan lade vær med at følge med... Derfor er det en film, som man kan se flere gange. Tarantinos filmtræk og dialoger, sammen med Rodriguez' action og splatter passer perfekt sammen, og gør denne film til en must-see for de fleste!

Frank

Fremragende Action Thriller Gyser Komedie

S. Rico

Da man så den første gang var vi ikke så vant til at se vampyrer i tide og utide. Og starten af filmen lægger slet ikke op til den genre, som det ender med at være - ikke mindst på grund af en række dygtige skuespillere, som ellers ikke forbindes med splatterfilm.

Inden for denne genre er den klart til 5 stjerner, da det sjældent ses bedre.

Wayne

Ikke mindst da Salma Hyeck optræder... Tarantino inden han selv blev berømt. Must-see film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.