Cookie- og Privatlivspolitik

Four Good Days

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Four Good Days
|

Filmen 'Four Good Days' handler om en mor, der forsøger at hjælpe sin datter igennem fire altafgørende dage, der forhåbentlig kan blive starten på et liv uden misbrug. 

Mila Kunis, der er kendt fra bl.a. Black Swan og Bad Moms, spiller den misbrugsramte datter, der opsøger sin mor i håbet om at blive fri fra sin afhængighed. I rollen som den skyldbetyngede mor kan man opleve Glenn Close, der tidligere har har arbejdet sammen med instruktøren Rodrigo García i Albert Nobbs

Mere omtale om 'Four Good Days' følger...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Four Good Days er en lille, men ganske udmærket film. Og det kan man primært takke Glenn Close og Mila Kunis for, som spiller hhv. mor og datter. Molly (Kunis) er et heroinvrag, som for 127. gang råber om hjælp for at komme ud af sit misbrug. Moderen har selvfølgelig set det før og magter ikke at skulle igennem endnu et mislykkes forsøg.

Der skal lyde en lille advarsel til folk, der er overfølsomme overfor Susanne Bier-agtig melodrama. Jeg synes dog ikke, at det er "så slemt" her. Ja, der er masser af følelser uden på tøjet. Men Mila Kunis har aldrig været bedre, og Glenn Close er som altid super stærk og overbevisende. Jeg sad allerede efter 5 minutter og havde tårer løbende ned af mine kinder. Det er næsten helt ubærligt at se på. For man sidder konstant og håber på, at det nok skal gå - men samtidig så tror man ikke rigtig på det.

Filmen er i øvrigt inspireret af en virklig historie.

4½ stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.