Cookie- og Privatlivspolitik

Footloose (2011)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.10.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Footloose
|

Filmen 'Footloose' er en genindspilning af det klassiske danse-drama om undertrykte teenagere i en lille by.

I 'Footloose' følger vi den unge fyr Ren MacCormack (Kenny Wormald), der flytter fra Boston til den lille by Bomont, hvor han får sig noget af et kulturchok.

Det viser, at Bomont et par år forinden blev ramt af en frygtelig ulykke, der kostede fem teenagere livet efter en bytur. Derfor besluttede den elskede præst Shaw Moore (Dennis Quaid) og det lokale byråd at forbyde høj musik og dans.

Ren vil dog ikke ligge under for forbuddet, så han sætter byen på den anden ende, mens han forelsker sig i præstens ulykkelige datter (Julianne Hough).

Den originale 'Footloose' var en kæmpe succes da den ramte biograferne i 1984. Ren blev dengang spillede af Kevin Bacon, der chamerede piger verden over med hans energiske dans.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (144 votes)
4.8
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

Julianne Hough og Kenny Wormald i 'Footloose'
11 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Plottet var allerede tyndt i 1984, men klarede sig dengang hjem på charmen. Desværre har instruktør Craig Brewer valgt en mere seriøs tone til sin film..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Filmen er en kende poleret og ville have haft godt af mere humor. Men den er seværdig med klare budskaber." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "... danse, det kan de. Men det hjælper desværre ikke filmen." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... i stedet for at skrue op for dansen og konflikterne har instruktøren Craig Brewer skruet op for moral prædiken og sødestoffer." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det var da en opdatering. Men de burde vise den originale istedet. Den har langt mere charme.

Tina

Rigtig god film som holder sig tæt op af den originale Footloose som jeg elsker. Den var også rigtig flot lavet, helt klart en film værd at se selvom man ligesom jeg ikke kan lide remakes

Kongstad

OMG DEN FILM ER FUCKING GOD :D <3 <3 <3 !!!!!!!!!!

Gubbixd

Normalt er jeg ikke til remakes. De mangler som regel noget af det magiske som var over de originale.

Men for en gangs skyld så kunne jeg faktisk mærke det magiske univers. Okay, nogen af scenerne er blevet lavet om hvilket ´jeg godt kan forstå. De har prøvet at gøre den lidt nutidig og det skal de have lov til. Jeg synes Kenny Wormald er en god erstatning for Kevin Bacon - generelt kan jeg faktisk lide Kenny bedre end Kevin.

Uden tvivl, dem som er vokset op med den originale Footloose vil helt sikkert foretrække den. Men jeg synes helt sikkert at den nye Footloose er et biograf-besøg værd :)

Juliette Schaufuss

Efter min mening var denne remake af 80'er succeen "Footloose", et SUPER comeback! Da de først begyndte at danse, kunne man bare ikke sidde stille! Den er mega romantisk, samtidig med at den er utrolig spændende og action-rig med diverse intrier mellem de enkelte personer. Flotte skuespilpræsentationer - og hvor danner Kenny Wormald og Julianne Hough dog et sødt par! ;-)<3

5 dansende stjerner fra moi!

natascha

jeg synes den er HELT vildt god elsker den

Josephineuser/392446

Den var lige som jeg havde regnet med. Det er en rigtig sød tøsefilm, men masser af dans. Den er helt klart vær at se!

Fiona

Footlosse er en rigtig underholdende film! Den er rigtig sjov, men også meget romantisk. Det er bestemt ikke en slags "disney film", som man måske godt kan tro, da den handler om unge der danser og har det sjovt, det er en oplevelse der er meget mere værd end det :) Hvis du godt kan lide Burlesque, så vil du sikkert også godt kunne lide denne, da den kvindelige hovedperson er den samme som en af danserne i Burlesque. Så hvis du er til en sjov, romantisk, fangende, dramatisk film, så er den lige noget for dig!

Leilauser/8491

Elsker dans så skal ses snart

Pernille K

Filmen er værd at se, hvis man elsker film, hvor dansen fylder mere end den egentlige handling.
Der er få ændringer fra den originale film såsom Rens baggrund og Ariels familiehistorie, men den er meget tro mod den originale, der dog er bedre.
Kenny Wormald gør det okay som Ren, hvorimod Julianne Hough og hendes version af Ariel bliver en anelse for snobbet og 'slutty', men dog er hun stadig til at holde ud. Den eneste, der er castet til perfektion er ham, der spiller Willard.
Godt er det også, at nogle af de originale sange er med i nyere versioner, og hvis man ikke har set den originale med Kevin Bacon som Ren, er jeg sikkert på, at man vil kunne lide denne nye version.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.