Cookie- og Privatlivspolitik

Folk og Røvere i Kardemomme By

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
09.02.2023
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Folk og røvere i Kardemomme by
|
Versioner: se alle
2D, 2D Dansk Tale Galla
|
Billetter
Folk og røvere i Kardemomme By plakat

Animationsfilmen 'Folk og Røvere i Kardemomme By' er en filmatisering af Thorbjørns Egners kendte børnebog fra 1955, som handler om de tre røvere Kasper og Jesper og Jonatan. 

Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme By, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere.

Filmen er instrueret af Rasmus A. Sivertsen, som tidligere har stået bag bl.a. Dyrene i Hakkebakkeskoven og Bakkekøbing - Det store osteræs.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (41 votes)
4.6
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Denne regelrette udgave af et af Norges nationalklenodier er stadig en forbandet hjertevarm og sand fortælling, som hele familien ikke skal snydes fra. Vinterferien skal dufte af kardemomme!" (Marcus Uhre)

  • Jyllands-Posten

    "Folk og røverne lister ikke afsted på tå, men suser igennem historien om Kardemomme By i en alt for jappet udgave." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Kardemommeby er som Hakkebakkeskoven en tradition, man ikke kan rokke ved. [...] Missionen har været at udbrede Egners evangelium så uantastet som muligt via en animation, der med maksimal trofasthed har omsat både folk og røvere fra det flade papir til trind animation." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
maria

Den var rigtig godt
Mange ting fra handlingen i bogen
Flot grafik Og flot tegnet det er en rigtig familie film for hele familien kan se

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.