Cookie- og Privatlivspolitik

For a Few Dollars More (1965)

|
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Per qualche dollaro in più
|

´The Man with No Name´ (Clint Eastwood) er i ´Hævn for dollars´ tilbage i den støvede ørken, denne gang som dusørjæger på jagt efter en psykopatisk bandit ved navn El Indio. Ude i samme ærinde er den sortklædte Colonel Morimer (Lee Van Cleef), men med et andet motiv. Da ingen af dem har held til at fælde El Indio ved egen hjælp, slår de sig sammen - men det er en meget skrøbelig alliance. No Name er som bekendt en hensynsløs, amoralsk ´helt´. Morimer og El Indio har derimod en forhistorie, som bidrager til at ´menneskeliggøre´ historien. I ´Hævn for dollars´ rendyrker Leone sin karakteristiske visuelle stil, og filmen har et mere fascinerende persongalleri og noget mere ´production value´ end forgængeren (´En nævefuld dollars´). Den er samtidig også mere voldelig. Musikken leveres af Ennio Morricone.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
5.2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Kan man blive andet end at smile og bare sige, hvor er det bare godt.

Igen en klassiker af en western film.
Du ville ikke blive skuffet.

Nikolaj

Lidt under The good the bad the ugly, men jeg synes nu, at manuskriptet fungere meget godt.

Og Clint Eastwood og Lee Van Gleef spiller fremragende og selvfølgelig også Gian Maria Volonté som også er med i A Fistful of Dollars.

Wayne

Man fokuserer altid på Clint Eastwood's fantastiske figur i Dollars triologien, men Lee Van Cleef er faktisk lige så karismatisk og uundværlig for serien - selvom han kun er med i de to sidste.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.