Cookie- og Privatlivspolitik

Flummerne

Tilladt for alle
Filmen har en meget energisk og komisk stemning. To nuttede donut-formede dyr og deres venner kommer ud for en række farefulde strabadser: de bliver jagtet af slædehunde og en kyklop, og bliver kortvarigt taget til fange af et hævngerrigt lille væsen med en bombe. Flere gange er deres liv i fare. Da filmen er animeret, da de let farefulde hændelser er kortvarige og forløses positivt og komisk, og da dyrevennerne er handlekraftige og hjælper hinanden, vurderes det, at traileren ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
08.07.2021
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Extinct
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Flummerne' handler om de to søskende Op og Ed, der er en del af flummerne, som er nuttede og pelsede donut-formede dyr.

Ved et uheld rejser de fra år 1835 og frem til nutidens Shanghai. Her ser de for første gang trafik, smager fastfood og det værste af det hele… de opdager, at alle flummere er uddøde!

Nu er det op til det gakkede par at redde sig selv og sikre deres arts overlevelse. Ja, hvem ved, måske kan de endda ændre på historiens gang?

Familiefilmen er underholdning for alle aldre, og det er manden bag bl.a. The Simpsons Movie og Monsters, Inc, der har instrueret de gakkede løjer.

'Flummerne' vises med danske stemmer af bl.a. Lise Baastrup Nielsen, Malte Milner Find og Peter Pilegaard.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (58 votes)
3.6
2.5

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Det er vanskeligt gennem den vanvittige handling og dennes lige så bindegale persongalleri at spotte nogen som helst form for mening, morale eller budskab [...]" (Helle Sihm)

  • Politiken

    "Det er uden tvivl et amerikansk forsøg på at erobre det store eftertragtede kinesiske marked, der er på spil her. Det gør dog selve historien mærkeligt kulturelt retningsløs, for filmen må åbenbart heller ikke blive for kinesisk." (Nanna Frank Rasmussen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.