Cookie- og Privatlivspolitik

Flight Of The Phoenix

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.02.2005
| | |
Flight Of The Phoenix
|

Piloten Frank Towns, der arbejder for olie-selskabet Geodel, er netop gået i luften med sit C-119 fragtfly fuld af borebisser, der har været i Gobi ørkenen for at lukke et tørlagt oliefelt.

Med kurs mod Beijing får Towns imidlertid problemer og flyet styrter, dybt inde i den stegende hede ørken. Og da borebisserne ikke er Guds bedste børn, vil ingen savne dem, så de skal ikke regne med at Geodel finansierer en redningsaktion.

Towns og kollegerne må i stedet forsøge det umulige: At bygge et fly af resterne af det gamle, inden heden, tørken og de ubarmhjertige sandstorme gør det af med dem.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
2.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Dette remake fortjener at styrte ned og at bage i helvedes flammeovn. En film der aldrig skulle have været på vingerne eller haft flyvetilladelse. Personerne og historien er og forbliver uinteressante som sand i ørkenen.

Se hellere Robert Aldrichs orginale fra 1965 med James Stewart m.fl. for den har stadigvæk mere sjæl, saft og kraft i sig:

http://www.imdb.com/title/tt0059183/

Dude

Elsker film hvor flyet styrter, også skal de overlevende finde en måde at komme tilbage til civilisationen. Men alt går ikke som planlagt.

Wayne

med masser af modgang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.