Cookie- og Privatlivspolitik

Fist Fight

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en let dramatisk og tempofyldt grundstemning. Den indeholder mange scener med konflikter mellem hovedpersonerne, med slåskampe, voldsomme vredesudbrud og uheld. I et flashback ses en række dystre klip, hvor en hovedperson både skyder og slår nogle mennesker, og i en afsluttende scene har to hovedpersoner et langvarigt slagsmål i en skolegård, hvor begge får voldsomme bank. Hertil kommer, at filmen momentvis indeholder et lettere seksualiseret sprog, og i én scene åbner en hovedperson døren til et toilet, hvor han ser en dreng, som onanerer. Da man ikke ser drengens kønsdele, da filmen forløses positivt og da de dramatiske scener generelt også indeholder en del komik, vurderes filmen kun at virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
23.02.2017
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fist Fight
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I komedien 'Fist Fight' er det skoleårets sidste dag, og den høflige gymnasielærer, Andy Campbell, gør sit bedste for at holde hovedet koldt.

Dagligdagen er fyldt med skandaløse drengestreger og nedskæringer, der truer hans job, og hans hustru er højgravid med deres andet barn.

Situationen ændrer sig fra dårlig til endnu værre, da han vækker vreden hos den hårde, frygtede kollega, Ron Strickland, som udfordrer ham til en slåskamp i skolegården, når klokken ringer ud.

Amerikanske skolekomedier er ikke noget nyt, men de fleste, udover Bad Teacher, handler om eleverne eller deres opgør med lærerne. I 'Fist Fight' ligger fokus på sidstnævnte og ikke mindst opbygningen til den store slåskamp de to undervisere imellem.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (77 votes)
4.3
1.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Fist Fight' er [...] en lidt blodfattig variant af college-komedien, der nok indeholder sjofelt elevfis og en række let genkendelige karikaturer, men alligevel er mere nånå end haha." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Komedier som 'Fist Fight' skabes ikke for at få os til at tænke, men udelukkende for at vi skal grine, men hvis de end ikke gør det, så er de utrolig ligegyldige ..." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Manuskriptet er fjollet og fjoget, dialogen plat og vulgær ..." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... dyrker overfladisk galskaben, men hylder en drøvtygget morale, og da [filmen] til sidst scorer et par billige point [...] er det for sent at redde æren for Ice Cube & Co." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hanne

Må indrømme der var længer mellem vores grin end jeg havde forventet, Filmen var ok, men en ret stor del af det fremstod alt for plat, især Studievejlederens rolle var tå krummende.
Meningen med filmens handling gik lidt tabt pga. hendes platte bemærkninger om stoffer og hang til mindreårige elever

porteruser/911459

Nu har jeg et soft spot for Ice Cube og selv om hans tre sidste film var fælt skuffende, vil jeg dog sige at han virker faktisk ok i denne film, jhan er sjov og alligevel sympatisk, i forhold til hans "kollega" i filmen, som man bare irriteres over konstant. Jeg kan godt se pointen med de dominerende elever som får lov til alt og Ice Cubes gamle dinosaur/primat lærer, som der ikke er plads til mere i det moderne undervisningssystem. Men i stedet for at belyse den problematik, vælger man at fokusere på den mest usympatiske lærer, fra min synsvinkel, og lader ham lalle rundt i 100 minutter.

Anders Odgaard

Den havde da nogle sjove klip men det var også det!!
Det var som alle de ting der skete i filmen bare skete for at fylde filmen ud for at den skulle blive længere..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.