Cookie- og Privatlivspolitik

Fire Veninder - Et Par Jeans

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
26.08.2005
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Sisterhood of the Traveling Pants
|

Fire meget forskellige 16-årige veninder, der har kendt hinanden hele livet, skal for første gang ikke holde sommerferie sammen. Et par jeans, som de på trods af store forskel i højde og drøjde alle kan passe, bliver omdrejningspunktet for sommerens oplevelser og udfordringer.

Carmen skal holde ferie med sin far, som hun ikke har set siden forældrenes skilsmisse; Bridget skal på fodbold-lejr i Mexico; Lena skal til Grækenland og besøge sine bedsteforældre, og Tibby skal desværre blive hjemme.

På skift har de bukserne en uge for at se, om de bringer held – og de starter hos Lena, for hvem det slidte denim bliver årsagen til et fortryllende møde med en smuk ung græsk fisker…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Jeg er nok ikke målgruppen, men jeg var ganske godt underholdt i denne lettere genre. De mange skift og fortællinger fungerede fint og og de formåede også at spille lidt på følelserne. Den fungerede så godt at jeg også fik lyst til at se 2'eren, som i øvrigt sendes i aften.

Karakter omkring 3,5

Cami-51

Dette er en af de mest velfungerende multiplot film jeg nogensinde har set!
Normalt synes jeg multiplot film er ret lamme.. Film såsom "Valentines day" og "Love actually" fungere bare ikke (Det er dog ikke så slemt med love actually) scenerne kan være søde nok, men filmen opbygning stinker bare, og dræber filmen. Jeg går ikke så meget op i om der er plothuller osv. Det jeg går mest op i er, om jeg er underholdt, og om filmen inspirerer eller underholder mig, og jeg må sige jeg var godt underholdt da jeg så denne film. Dette er en rigtig tøsefilm, man kan sætte på sammen med en veninde på en regnvejrsdag. Jeg vil også gerne anbefale 2'eren som følger meget godt efter 1'eren og kan sagtens ses i forlængelse af hinanden,Rigtig gode film begge to..! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.