Cookie- og Privatlivspolitik

Find Nemo

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Finding Nemo
|
Versioner: se alle
Dansk tale, Originalversion, Særvisning Dansk Tale
|

'Find Nemo' finder sted på det lave, varme, tropiske vand ved Great Barrier Reef, hvor klovnefisken Marlin lever alene med sin søn, Nemo. Marlin frygter farerne i det store hav, men Nemo er en eventyrlysten lille fisk.

En dag bringer Nemos nysgerrighed ham langt væk, og han ender i en tandlæges akvarium i Sydney. Fortvivlet over sin søns forsvinden, trodser Marlin sin frygt, og begiver sig ud på dybt vand for at finde Nemo.

På sin færd får han hjælp af den glemsomme, men optimistiske Dory, og alt imens de to søger oceanet tyndt, planlægger Nemo og de andre akvariefisk deres flugt fra tandlægens fangeskab.

'Find Nemo' (2003) vandt en Oscar for Bedste animationsfilm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (200 votes)
4.9
5.4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "(...) der (er) grund til at råbe hurra for, at en helt ny generation af børn nu kan se nyklassikeren 'Find Nemo' fra 2003 på det store lærred ti år efter den oprindelige biografpremiere." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  Med den nye biografklar børnegeneration er 'Find Nemo' den perfekte julefilm. (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Ud over grundlæggende at have en god og godt fortalt (dannelses)historie bobler 'Find Nemo' simpelt hen af overskud og både verbale og visuelle gags, så man klukler stort set fra start til slut. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  'Find Nemo', hvis animation sprudler, er stadig lige vidunderligt boblende og herligt barnlig, som den var for knap 10 år siden. (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Der er løbet meget brakvand og efterligninger gennem verdenshavet siden da, men selv uden nyhedseffekten holder den gribende og sjove historie." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Sjoveste og hyggeligst familiefilm til dato! Smukke farver og fisk, og enormt godt animeret!

Tinauser/865799

Den er en sød historie god fortælling.

Simon

Jeg havde godt nok set Find Nemo før, jeg har bare ikke kunnet huske noget som helst af den, udover at Nemo bliver fanget og scenen med hende pigen. Så jeg tænkte at det var et fint tidspunkt at se denne film, nu hvor Find Dory kommer i biografen snart. Altså, lad mig sige det sådan:
Det er ikke et mesterværk, men bestemt en super sød film.

En hel masse fede karakterer, og her inkluderer jeg ikke Dory! Jeg synes hun var røv irriterende, og selv om det er en slags fortsættelse til denne film, tror jeg ikke jeg gider se Find Dory.

Den kører i to historier, den hvor vi ser Nemo og den hvor Marlin skal finde Nemo. Personligt kan jeg klart bedst lide Nemos historie.

Meget sød film, fine animationer og til tider okay spændende.

Emil

Først og fremmest er den utrolig flot lavet, fed underholdning, gode karaktere, især Dory. Og fed handling

Nikolaj

Er min ynglings Pixar film.

Den har bare så meget godt i sig.

Star

Meget god og framregende faver man skal hver fald se den i HD

Mikkel

find nemo handler om en klovnefisken hved navn Marlin ,som skal ud og finde sin søn nemo.

1. handlinge er den samme som den var føre, men stadig sjov og med mange humor . selv jeg nyder og se den sammen min fætter . selv om jeg er 20 år handlingen føre 5 ud af 6 stjerner

2. vis jeg skulle vægle og se denne film ville jeg nok vægle den på dansk, fordi jeg synte den bliver sjover og de personer som har lagt stemmer til filmen passe bare helt perfekt . for danske tale 6 ud af 6 stjerne

3. nogen elsker 3d og andre gøre ikke . min holdning til 3d er at jeg syntes at det passer til nogen film og andre gøre det ikke . føste gang jeg hørte at den ville komme i 3d, tænkte jeg hvorfor nu det , og jeg havde slet ikke lyst til og se den og valgte derfor ikke og går ind og se den i bio. men da jeg købte mit 3d tv. købt jeg den , jeg sad og så den sammen med min bror som havde været inde og se den i bio , og da film så starte blev jeg så overasket den var virklige smukt lave ,effekten i filmen er rigtigt fede og selv min bror , som havde været ind og se den syntes det var meget flotte på mit tv ind i bio. så dem som har et 3d tv og ville havde nogen film til familie i 3d ville jeg klart anbefalde denne her film , 6 ud af 6 stjerne

ps håber i kan læse det er ikke den bedste til og stave :)

The Other Account

- dennegang i en betydningsløs repremiere, men med et van(d)vittigt flot brug af 3D!

Om man er til 3D eller ej, vil man ikke kunne komme udenom at filmselskaberne gerne vil have den nye teknologi til at blive populær, ved at give flere klassikere repremiere, og med 'Find Nemo 3D' er fremtiden får filmcomebacks først lige begyndt, da den bare er den seneste film i rækken, der har været en tur igennem dybde-maskinen. Men er filmen så blevet bedre eller/og mere visuel fantastisk? Ikke helt! Og jeg må desværre tilstå at jeg blev en anelse skuffet over denne comeback. Det er stadigt den samme film, med det samme antal scener, så forvent ikke noget nyt (udover 3D).
I begyndelsen af 2012, var der repremiere på den klassiske Walt Disney film 'Løvernes Konge', der faktisk gjorde det ret godt i forhold til hvad jeg havde regnet med fra bruget af 3D, dog blev jeg også der, lidt skuffet over at der ikke var noget specielt nyt tilføjet til filmen, men alligevel blev jeg positivt overrasket over den comeback. Men hvordan kan det så være at en ikke 3D animeret film, kan præstere et bedre resultat end den 3D animerede udgave? Ja, det er underligt. Efter 'Find Nemo i 3D' kom jeg ud af biografen med et meget sært ansigtsudtryk. Jeg tænkte oven i købet på, om filmen overhovedet behøvede en repremiere. Tja, 3D-effekten skabte noget mere dybde i billederne, men jeg syntes alligevel ikke at det var investeringen værd. Filmen er jo så fin som den altid har været, både indholdsmæssigt og visuelt. Til gengæld er selve oplevelsen, at gense havet, de talrige herlige fisk og den episke fortælling i biografens hyggelige atmosfære og på det store lærred, pengene og en anbefaling værd.

Tja, jeg har sådan set ikke ret meget at skrive om, da alle ordene allerede er blevet proppet ind i den originale version (altså den klassiske 2D udgave). Men, det er på alle måder en festlig comeback, da den ganske fint kan anbefales til alle som har den på listen over deres yndlings, og så må jeg da også indrømme at filmen er og bliver sød, og så er den oven i købet en fryd for øjet, især takket være sine endnu smukkere scener. I helhed er det bare dejligt at kunne få lov til (igen) at dykke under havet i biografens bløde sæder. Kan anbefales til (som sagt) fans og, hvis familien skal bruge komik i bedste hurlumhaj-stil. For det er stadig én af de bedste Pixarfilm, men ikke den allerbedste comeback, især ikke i 3D. Fire stjerner til 3D versionen, herfra!

Steffen

En film i 3D er fedt i biografen og Find Nemo var en mega god film uden 3D, lige som løvernes konge, nogle film er bare bedst i 2D og jeg syndes det er en skam at tage gode gamle film og give dem en værdi som de ikke egner sig at have.

Mike Brandt

Synes at filmen er en af de bedste Pixar film, men synes det er unødvendigt i 3D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.