Cookie- og Privatlivspolitik

Find Nemo

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Finding Nemo
|
Versioner: se alle
Dansk tale, Originalversion, Særvisning Dansk Tale, Særvisning Dansk Tale
|
‘Find Nemo’ handler bl.a. om, hvordan man lærer sit afkom at stå på egne ben? Det spørgsmål optager alle forældre, hvad enten man er menneske eller, som her, en klovnefisk på Great Barrier Reef. Havstrømmene ud for Australien er både farlige og forunderlige for den fartglade lille Nemo. De yngste børn vil nyde de sanselige billeder, større børn også de vittige dialoger. Filmen vandt årets Oscar for bedste animationsfilm og herhejmme kvitterede Politiken med 6 stjerner i anmeldelsen.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (200 votes)
4.9
5.4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "(...) der (er) grund til at råbe hurra for, at en helt ny generation af børn nu kan se nyklassikeren 'Find Nemo' fra 2003 på det store lærred ti år efter den oprindelige biografpremiere." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  Med den nye biografklar børnegeneration er 'Find Nemo' den perfekte julefilm. (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Ud over grundlæggende at have en god og godt fortalt (dannelses)historie bobler 'Find Nemo' simpelt hen af overskud og både verbale og visuelle gags, så man klukler stort set fra start til slut. (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  'Find Nemo', hvis animation sprudler, er stadig lige vidunderligt boblende og herligt barnlig, som den var for knap 10 år siden. (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Der er løbet meget brakvand og efterligninger gennem verdenshavet siden da, men selv uden nyhedseffekten holder den gribende og sjove historie." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Sjoveste og hyggeligst familiefilm til dato! Smukke farver og fisk, og enormt godt animeret!

Tinauser/865799

Den er en sød historie god fortælling.

Emil

Først og fremmest er den utrolig flot lavet, fed underholdning, gode karaktere, især Dory. Og fed handling

Nikolaj

Er min ynglings Pixar film.

Den har bare så meget godt i sig.

Mikkel

find nemo handler om en klovnefisken hved navn Marlin ,som skal ud og finde sin søn nemo.

1. handlinge er den samme som den var føre, men stadig sjov og med mange humor . selv jeg nyder og se den sammen min fætter . selv om jeg er 20 år handlingen føre 5 ud af 6 stjerner

2. vis jeg skulle vægle og se denne film ville jeg nok vægle den på dansk, fordi jeg synte den bliver sjover og de personer som har lagt stemmer til filmen passe bare helt perfekt . for danske tale 6 ud af 6 stjerne

3. nogen elsker 3d og andre gøre ikke . min holdning til 3d er at jeg syntes at det passer til nogen film og andre gøre det ikke . føste gang jeg hørte at den ville komme i 3d, tænkte jeg hvorfor nu det , og jeg havde slet ikke lyst til og se den og valgte derfor ikke og går ind og se den i bio. men da jeg købte mit 3d tv. købt jeg den , jeg sad og så den sammen med min bror som havde været inde og se den i bio , og da film så starte blev jeg så overasket den var virklige smukt lave ,effekten i filmen er rigtigt fede og selv min bror , som havde været ind og se den syntes det var meget flotte på mit tv ind i bio. så dem som har et 3d tv og ville havde nogen film til familie i 3d ville jeg klart anbefalde denne her film , 6 ud af 6 stjerne

ps håber i kan læse det er ikke den bedste til og stave :)

Mike Brandt

Synes at filmen er en af de bedste Pixar film, men synes det er unødvendigt i 3D

Mads Selmer

Det der med at vise en gammel film bare opskaleret til en ny moderne biograf mode er ikke lige mig.

Men denne film er stadigvæk uffatelig god!

Benitauser/350533

Elsker bare Disney film, Den skal ses som alle de andre. En sød historie om Nemo, man ikke andet end kan holde af. Mine 2 børn på 8 og 9 elsker den.

Jette

Jeg elsker animerede film lige fra Løvernes Konge til Find Nemo.
Jeg elsker historien i Find Nemo, jeg så den også i biffen i 2003, det var et dejligt gensyn, men 3D effekterne var ikke noget at skrive hjem om. Var inde sammen med en god ven en lørdag formiddag i Palads og se den, vi var de eneste to i biografen - det er synd fordi det er en god film.
Hvis man har 3D TV kan man godt vente med at se den i 3D til den kommer i 3D blu ray

TheGreatAngel

find nemo er en af mine ynglings børnefilm og så den hele tiden da jeg var yngre, men læste også på et tidpunkt noget om at de havde tænkt sig at lave en 2´er og nu hvor den jo har fået gen-premiere, tænker jeg om det kan være fordi de har for lavt budget og derfor bliver nød til i 3D at vise den for at få samlet flere penge ind.... kan være, men synes også lidt at de bare bør lade historien være da jeg synes den fik en god ende i den første :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.