Cookie- og Privatlivspolitik

Finch

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Finch
|
Finch plakat
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Science-fiction-filmen 'Finch' (BIOS) foregår i en post-apokalyptisk verden og handler om en robot, som er bygget til at beskytte sin skabers elskede hund.

Som tiden går lærer robotten både om livet, kærlighed, venskab og om, hvad det vil sige, at være menneske.

Robotter, som lærer om menneske-livet, ses i mange andre film som i, Robot, Blade Runner 2049 og animationsfilmen Wall-E.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
5.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Tom Hanks leder stadig efter rollen som kunne sikre ham den Oscar han har ledt efter siden han fik to i midten af 90'erne.
Det lykkes heller ikke med denne gang, selvom han faktisk giver den et behjertet forsøg, som mest minder om rollen fra "Cast Away".

Denne gang er vi i endnu en dyster fremtidsversion - hvor vi møder Finch, en opfindertype som har overlevet en postapokalyptisk fremtid - hvor jorden mangler det beskyttende ozonlag.

Finch's eneste selskab er en hund, og et par robotter - hvoraf den seneste, Jeff, er en avanceret udgave, med hænder, ben og tale.

En truende naturkatastrofe tvinger Finch & Co til at flygte, over hals og hoved - inden Jeff er færdig udviklet.

Rejsen bliver derfor, dels en dannelsrejse for Jeff - og samtidig en fortælling om det uperfekte menneske, som forlanger mere end det er muligt at holde.

Jeff's ikke eksisterende ansigtsmimik, parret med følelsen af at man har set det meste før - gør desværre at det ikke løftes til et højere niveau - selvom historien og Hank's skuespil bestemt er værd at opleve.

7/10

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.