Cookie- og Privatlivspolitik

Final Destination 2

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
08.08.2003
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Final Destination 2
|

Kimberley og vennerne har besluttet sig for at tage en tur til stranden. Undervejs får Kimberley pludselig en forudanelse, der mirakuløst redder dem fra en forfærdelig færdselsulykke med flere biler og mange dræbte.
Men kort efter ulykken begynder Kimberleys venner at falde som fluer. Hun føler, at det hele er bestemt på forhånd og at turen også vil komme til hende. Kimberley opsøger Clear Rivers, der overlevede Flight 180 nogle år tidligere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En enkelt efterkommer fra etteren forsøger at hjælpe nogle unge mennesker med at spotte den plan som døden har lagt for dem. Lad os se på Final Destination 2.

Det er ret så tydeligt at en genre som denne kan afføde utallige fortsættelser, idet planerne kan være uendelige og der er rigeligt at tage fat på.

For denne franchise virker det til at historierne bliver tyndere, karaktererne mere ligegyldige og intetsigende og effekterne bliver dårligere og er ærligt talt ikke mindeværdige.

Dette er fortsættelsen, som forsøger at sætte sig spor i den første film ved at inddrage så meget som muligt for at "bevare en rød tråd".

Til tider i filmen er effekterne godt udført og så er det ærgerligt at der andre steder halter gevaldigt. Filmen er et godt forsøg på at lave en god to'er, men bliver heller aldrig mere end et godt forsøg.

Den fanger ikke nær så meget som etteren og du sidder nærmest og venter på at dødens plan skal indhente dem og kan fra start sige hvem der med sikkerhed overlever.

Det bliver til 3 stk. herfra

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.