Cookie- og Privatlivspolitik

Final Call

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.11.2004
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cellular
|

Da Ryans mobiltelefon en dag ringer, kan han umuligt vide, hvad der venter.Han kender ikke Jessica, der har ringet ham op, men hun fortæller, at hun er blevet kidnappet og bliver slået ihjel, hvis ikke hun omgående får hjælp.Jessica ved ikke, hvor hun befinder sig, så Ryan kaster sig ud i en tilsyneladende håbløs og farlig redningsaktion. Han må finde den skrækslagne kvinde, men hvad venter ham?Ryan er en modig, ung fyr med en mobil der langsomt løber tør for strøm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

God lørdag aftens film ,

AufVideoSehen

Denne standard formel på en action-thriller fungerer overraskende godt. Og med et højt tempo og en handling der tilnærmelsesvis afspiller sig i 'real-time' hæver Cellular (med den nye mærkeligt mundrette titel Final Call?) sig over mængden og det middelmådige.

Frank

Okay film

Wayne

Evans gør det godt som ham der pludselig er fanget i en situation, hvor han er eneste redning. Rigtig god thriller, som dog ikke springer skalaen.

S. Rico

Lovende start på en film, der til at starte med ligner en spændende kombi mellem en thriller, en ungdomsfilm og en actionfilm. Men Kim Basingers spil, som i starten forekommer imponerende, ender med at virke irriterende overspillet. Og filmens sidste halve time er én lang actionfilm kliche.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.