Cookie- og Privatlivspolitik

Fill The Void

|

Har du altid kunnet tænke dig et kig ind bag de ortodokse jødiske samfunds lukkede døre? Så har du muligheden i den prisvindende og anmelderroste film 'Fill the Void', hvor instruktør Rama Buhrstein fortæller den tankevækkende og rørende historie om en ortodoks Hassidisk familie i Tel Aviv.

Den 18-årige Shira er familiens yngste datter. Hun er allerede blevet lovet væk af sine forældre til en ung mand med samme baggrund som hende selv. Shira glæder sig til at blive gift.

Men på den jødiske helligdag Purim, dør Shiras søster, Esther, under fødslen af sit første barn. Sorgen over tabet af Shiras søster er overvældende for hele familien, og Shiras giftermål bliver udsat.

Alting forandres, da Esthers enkemand, Yochay, tilbydes giftermål med en ortodoks jødisk enke, som bor i Belgien. Selvom Yochai synes, at han bør vente med at gifte sig igen, overvejer han at forlade Israel med sit lille barn for at starte en ny familie.

Da Shiras mor indser, at hun er ved at miste sit eneste barnebarn, forsøger hun desperat at forhindre katastrofen og beder Shira om at gifte sig med Yochay.

Shira må nu træffe et vanskeligt valg mellem at følge sit hjerte og gøre sin pligt overfor familien.

'Fill the Void' har vundet adskillige priser som bedste film på filmfestivaler i bl.a. Israel, Hong Kong, London, Palm Spings, São Paulo og Toronto, og i 2012 vandt filmen den prestigiøse SIGNIS AWARD på Venedig Filmfestival.


 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
1
0