Cookie- og Privatlivspolitik

Fighting with My Family

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Fighting with My Family
|

Filmen 'Fighting with My Family' er en biografisk komedie-drama om en tidligere wrestler og hans familie, der sammen rejser rundt og deltager i forskellige sportsbegivenheder i USA.

Børnene ser op til farens erhverv og ønsker at blive en del af den store sportsvirksomhed World Wrestling Entertainment.

Rollelisten består af Lena Headey, Vince Vaughn, Nick Frost og Dwayne Johnson, som tidligere har været en del af wrestling-giganten.

The Rock har udvist styrke i flere af sine roller, som bl.a. tæller Baywatch og Jumanji: Welcome to the Jungle.

'Fighting with My Family' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Beskrivelsen på Kino.dk: "komedie-drama om en tidligere wrestler og hans familie, der sammen rejser rundt og deltager i forskellige sportsbegivenheder i USA" er altså ikke korrekt.

Filmen handler om en engelsk familie i England, som alle er wrestlere på amatørniveau, og som går op i det med liv og sjæl. Wrestlerfamiliens to børn drømmer selvfølgelig om en dag at kunne blive til noget i det store USA - og en dag byder der sig en chance...

Hvis en film indeholder ordet "WrestleMania" mere end én gang, så må det næsten i sig selv være en god grund til at se den. I hvert fald hvis man var ung i 80'erne eller 90'erne og en gang imellem kom til at slå over på Sky channel og så datidens helte og skurke slås i WWF (senere omdøbt til WWE).

Fighting With My Family er virklig sjov, rørende og voldsomt underholdende fra allerførste til allersidste scene. Samtidig er det en typisk askepot-historie om en fattig ukendt newcomer, som skal forsøge sig med en karriere blandt de store. En KÆMPE anbefaling til en ALT for overset filmperle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.