Cookie- og Privatlivspolitik

Fifty Shades - Fri

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
08.02.2018
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fifty Shades Freed
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Supreme, Babybio, Seniorbio, Girl's Night Out
|

I det erotiske drama 'Fifty Shades - Fri' (Fifty Shades 3: Freed) er tiden kommet, hvor den unge, jordbundne Anastasia Steele skal giftes med sin mystiske mangemillionær-kæreste, Christian Grey.

Hvedebrødsdagene præsenterer for alvor den nye Mrs. Grey for et liv i luksus uden sammenligning, men ferien ender brat, da en trussel fra fortiden begynder at hjemsøge det nyforelskede par.

Da de kommer hjem til hverdagen, må Anastasia og Christian se i øjnene, at der skal store beslutninger til, for at deres umage ægteskab, nogensinde vil fungere.

'Fifty Shades - Fri' er sidste del i trilogien om Anastasia og Christian, der startede med kæmpehittet Fifty Shades of Grey. Filmene er selvsagt baseret på E.L. James' gigantiske bogfænomen, der flyttede underlødig litteratur målrettet kvinder frem til forreste placering i boghandlen. 

James byggede oprindeligt sin roman på fanfiktion over Twilight-bøgerne, men skiftede vampyrens trang til at bide sin udkårne ud med en kløe i sadomasochistens håndflader. Resultatet minder samtidig om film som 9 ½ Weeks, der også legede med grader af dominans i et passioneret forhold. 

Dakota Johnson og Jamie Dornan spiller stadig de centrale elskere, mens filmen instrueres af James Foley, der udover at have instrueret en perle af Madonnas bedste musikvideoer også har været fast instruktør på 'House of Cards'. Foley stod også bag den forrige film Fifty Shades - I mørket. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (895 votes)
4.5
1

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'Fifty Shades - Fri' er allerede nu en stærk kandidat til årets kedeligste biografoplevelse." (Kristian Dam Nygaard)

 • Ekstra Bladet

  0

  "Jeg kan simpelthen ikke mindes, hvornår jeg sidst har set så ringe en film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Fifty Shades - Fri' er baseret på en skamløs formel så forudsigelig, at intet kan overraske." (Katrine Sommer Boysen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tina

Den her triologi forsøger bare SÅ meget - men rammer alligevel ik rigtig nogle af delene 100%

Line

Jeg havde absolut ingen forventninger til filmen, da 2'eren var voldsomt ringe (her følte jeg virkelig, at jeg var inde at se en erotisk udgave af Horton Sagaen). Denne var da væsentligt bedre, men det kunne jo nærmest også kun gå i én retning ;-)

Anne

Synes kritikerne har været hårde ved den her film. Jeg synes egentlig den var meget god og levede op til mine forventninger.

Lotte

Synes anmelderne er lidt hårde ved den her film. Jeg nød den og vil også anbefale den.

maj-br

Glad for det nu er overstået med de film. Kedelig, mærkeligt at se en film som emmer så meget af sex, uden at se noget overhovedet. Vi så dog hendes bryst og lidt af deres ben.
synes jeg skulle se filmen da jeg havde læst alle 3 bøger.
Pæne og velklædte personer.

Malene

Jeg har nu set alle tre film i serien og vil ikke sige at jeg hverken er positivt overrasket eller virkelig skuffet. Filmene er bare sløve, intetsigende og med dårlig kemi. Jeg tvivler på at jeg nogen sinde har tænkt mig at se dem igen. Film 1 var nok den bedste - film 2 klart den dårligste - film 3 udmærket.

jeanette

Flot film ... ♡♤

Nimmy

Den var ligeså god som 2'ern! :D
Men de er gode på hver deres måde. :)

Anneuser/296241

Dejlige, dygtige unge mennesker. Den var simpelthen god og om jeg forstår den elendige omtale. Det giver kun god reklame

Anja

Jeg var den 14/2-18 inde og se den tredje og sidste film i trilogien om Mr. Grey og Anastasia Steel, en film som jeg har ventet flere år på at få lov at se, og som jeg glædede mig ubeskriveligt meget til. Men jeg må desværre nok sige den ikke helt levede op til mine forventinger.
Der var ændret på en del parametre i forhold til både den første og den anden film, fx var vores mr. Grey ikke nær så dominerende og magtfuld som vi så i de to første film. I i to første film som vi oftes mr. Grey i jakkesæt og/eller i business øjemed, med i den trejde film er han nærmere bare Christian i sine jeans og langærmet t-shirt, jeg savnede at få love at savle lidt over ham i jakkesæt.
En anden faktor som der var skruet meget ned for var det, jeg betragter som fundamentet i disse film, den vilde sex.
Den var ikke i nærheden af at leve op til de sexscener som blevet leveret i den første og den anden film.
Dog skal det siges at trods de kritiske briller er på, fangede filmen mig lige fra start til slut, og jeg var underholdt hele vejen igennem.
Jeg nød især den vidunderlig afslutning som var gengivet rigtig godt ud fra bogens afslutning.
Helt sikkert en film jeg skal have lagt på hylden og når den er kommet lidt på afstand skal den ses igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.