Cookie- og Privatlivspolitik

Fifty Shades of Black

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder flere let dramatiske scener med småuheld og flere scener med forskellige seksuelle skildringer. I én langvarig scene får både en mand og en kvinde pisk i numsen, så de græder, og i en anden scene ses en mandlig stripper, som simulerer samleje med flere kvinder. Hertil kommer enkelte scener, hvor man ser unaturligt små eller store mandlige kønsorganer. Da filmens hovedpersoner gennemgående forholder sig komisk distancerende til såvel dramatikken som de seksuelle skildringer, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
04.02.2016
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fifty Shades of Black
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Komedien 'Fifty Shades of Black' handler om den unge, uerfarne Hannah Steele, der møder den mystiske og dragende mangemillionær Christian Black.

På trods af manglende evner i sengen beslutter Christian sig for at forføre den generte studine og indføre hende i sit uortodokse svar på romantik og lagengymnastik. 

'Fifty Shades of Black' er et spoof på Fifty Shades of Grey med Kali Hawk og Marlon Wayans i hovedrollerne. Sidstnævnte har stor erfaring inden for komedie-genren med film som 'Ghettoblaster' (1996), 'Scary Movie' (2000) og 'A Haunted House' (2013) på cv'et. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (79 votes)
3.5
1

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er intet sofistikeret eller spidsfindigt over 'Fifty Shades of Black', der bare er plat, plat, plat ... og desværre også temmelig kedelig" (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Det er så godt som umuligt at gøre grin med en film, der i sig selv er ufrivilligt morsom." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  0

  "Jeg vil hellere tvinges til at se samtlige sæsoner af 'Badehotellet' i slowmotion end udsættes for et gensyn med denne uhyrlighed." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Spoof-filmen er i sit udgangspunkt påtaget dum, men er også en mere eller mindre intelligent kommentar til især filmverdenens fortærskede klichéer. Men her lykkes kun det dumme." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Sort humor er desværre ikke, hvad den har været." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Claus

Fifty Shades of Grey var udentil den dårligst film fra 2015, det kan vi nok alle blive enig om. Så jeg havde ikke mange forventer da jeg ankom til bio,til Fifty Shades of Black bare at det ville blive sjover, tja jeg kan ærlig sige at filmen fik mig til at smile mere end jeg forvente. Der er ikke så meget at sige det er en comedy i samme ven som scary movie var comedy til gyser film. Men det reger ikke på hvor meget filmen prøver med mange p.. og b….. joke gennem hele filmen. Men Marlon Wayans som spiller (Christian) bare rammer pilt ,jeg elsker når han slår sig løs på skærmen
Kail Hawk gør ad nå til et okay arbejde som (Hannah) men mister hurtig sin antydende resten kunne godt gøre et beder arbejde. Skudespil på høj plan er det ikke, ikke en gang tæt på men hvorfor giver jeg den stadigvæk 3/6
Fordi det er lide den en film som jeg gerne ville have set efter at have set Fifty Shades of Grey og ja jeg var godt under holdt og sort humor er bare nogle gange rigtig sjovt.

Aukse

Really good one!

GiwizZeni

Hvordan kan man give sådan en hjernedød øjebæ seks stjerner???

Yusra

Handler kun om sex hele vejen igennem, ingen indhold i filmen!

Alyssa

Det kan godt være at den er ikke som " originalet "......... men for god sake .... its a comedie !!!! Måske fordi at jeg kan li Marlon og synes at den er sk..e morsom !!! Men jeg vil da hellere se den der end den andet hvor de k......r igennem hele filmen og så er den sku grå kedelig !!! Im so gonna se this one .

DJT

Hvorfor kommer sådan en film op i de danske biografer, når spandevis af GODE film aldrig kommer op?

Jeg kan meget hurtigt nævne et par håndfulde fantastiske film, der - hvis det går højt - måske er udkommet på dvd/blu-ray herhjemme, og som herhjemme kun er blevet vist på en festival, selv om de fortjener et meget større publikum.

Der er fandeme ikke noget at sige til, at det svinder i biografgængerne. Der er nok de første 10-12 film om året jeg ser på disc, som jeg gladeligt ville være gået i biografen for at se, og det er bare dem, jeg kender til.

Mange af de film der aldrig kommer op herhjemme får fantastiske anmeldelser i andre lande (The Perks of Being a Wallflower, I Killed My Mother), mens l**t som denne, der næsten allerede var død ved ankomsten, bliver sat op.

De danske biografdistributører må VIRKELIG til at stramme sig op, hvis de gerne vil have folk i biografen.

Jimmy

Kunne da være man skulle se den..
Tror Joan er Fifty Shade of Grey fan, så derfor har hun spået den her til at floppe.. men pyt med det, for den ser sjov ud..

Karin Elisabeth Fabricius

Det må være dejligt at være så viden om film at man kan spå om 2016 dårligst og bedste film. Har I en film spå kugle. Fred med jer enhver må selv bestemme.

Larsuser/669791

Er man mere end 12 år gammel og ser mere end 10 film om året, behøver man vidst ikke
at være den helt store filmnørd for at kunne dømme denne film ud fra en trailer.
Har man set traileren (hvor alt det "sjove" med garanti ER vist!) behøver man med 100%
sikkerhed ikke at spilde tid og penge på denne film.
Men den er fin hvis man vil have lidt fred og sidde og hygge og snave kæresten på bagerste række.
Men frygt ikke... Denne film kommer ikke til at se mange store lærreder her i DK ;-)

Simon

Da Joan skrev det nonsens, var traileren ikke udkommet.

Og efter den sidste film, Fifty Shades of Grey, tror jeg sgu' ikke at den her kommer til at sælge mange bio billetter. Det er heller ikke sikkert at den kommer til at blive vist i biograferne i de mindre byer. Så jeg giver dig delvist ret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.