Cookie- og Privatlivspolitik

Faster

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.03.2011
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Faster
|
I 'Faster' har Driver fået en 10-års fængselsdom.

Ikke alene bliver hans styrke skærpet for hvert eneste år, der går, men også hans altoverskyggende ønske om at hævne mordet på sin bror under det totalt forfejlede bankrøveri, der ledte til hans fængselsdom.

Mens Driver har siddet inde, har han været urørlig og skabt sig en masse fjender, der selv har talt dagene til hans løsladelse, så de kan effektuere deres egen hævn uden for fængslets beskyttende mure.

Løsladelsesdagen nærmer sig, og det eneste, der betyder noget for ham, at lade sin nådeløse hævn ramme de ansvarlige.

Med fire navne på en personlig dødsliste i lommen forlader han fængslets på en gang indelukkende, men også beskyttende porte, og indleder omgående sin mission.

Dwayne "The Rock" Johnson spiller Driver i 'Faster'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (45 votes)
4.5
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en helt banal opvisning i sammenbidt maskulin brutalitet. Ikke specielt sympatisk, men så effektivt instrueret af George Tillman Jr., at den sikkert fungerer okay som tidsfordriv for drengerøve." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Moralen i 'Faster' er klar: 'Lad være med at fucke med The Rock'. ... tilfredsstillende underholdning for drengerøve i alle aldre." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... hverken larmende eller lødig nok, og man undrer sig over, hvem målgruppen er." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Handlingen er tom abstraktion og filmen en stilskabelon, så den bliver nok kultklassiker en dag." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Med undtagelse af et par flotte biljagter er 'Faster' blottet for originalitet, og selv om plottet afsløres alt for hurtigt, havde man på forhånd gættet alt." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

Wayne

Denne film burde have været vist i biffen - gennemførte flotte billeder, fin action samt rimeligt plot.

Ser biograferne aldrig filmene inden de vælger hvad de vil vise?

Lene Holst Engkvist

den glæder jeg mig godt nok til at se. håber den kommer i biffen.

Lene Holst Engkvist

Allan

Der er dømt Sisyfos arbejde for The Rock, når han skal forsøge, at løfte sig selv og Faster ud af 'grusgraven' for at få hævn over dem, der røvrendte ham og hans bror for ti år siden, mens en afdanket panserbasse og en strømlinet millionær lejemorder forsøger at stoppe ham. Men der er ikke meget fuld knald og bøllebank i denne tunge, dumme 'actionkage', snarere klichernes holdeplads, det hele er set før bare bedre. Så håber der hældes bedre brændstof på tanken inden Dwayne "The Rock" Johnson sætter sig i førersædet på Fast Five, for Faster kører i tomgang og autopilot.

Tobias

Hvorfor går den kun i kbh?

KÎd-LûzÊ

Den bliver sikkert MEGA god Og glæder mig meget til den kommer i biffen og hvis den ikke gør så ja så er det en MEGA fejl
den bliver kanon =)

MiniRock

Men fortvivl ikke, den kan allerede fra 1 marts købes på dvd og blu ray på de div. web sider, filmen skulle ha haft premiere i DK i november, men blev rykket og det er så typisk.. som det kan blir herhjemme i lille DK.

Mads Frederik

at en dansk filmdistributør tager en hovederystende beslutning ved kun at købe en kopi af en film med en god rating til Danmnark....

Hvad sker der her??

Alfonsen

Endnu en film som jeg havde glædet mig supermeget til og så kommer den kun i kbh igen......kunne i ikke i stædet for havde kortere sende perioder og så sende filmen rundt....det er lidt træls at alt åbenbart skal foregå øst for storebælt ævv(bare lidt galde)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.