Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious X

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og dramatisk grundstemning. Den indeholder flere scener med voldsomme slagsmål, bilvæddeløb, bilulykker, eksplosioner og massive ødelæggelser. På et tidspunkt omkommer en central person i en eksplosion af brændende biler. Da filmens hovedkarakterer fremstår stærke, det voldsomme indhold ikke er blodigt udpenslet og de dramatiske scener flere steder forløses med humor, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
18.05.2023
| |
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fast X
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio
|
Billetter

Actionfilmen 'Fast & Furious X' er den 10. film i bilfranchisen om Vin Diesel som Dominic Toretto og resten af det fartglade team.

I dette næstsidste kapitel bliver Dom og hans familie jagtet af den hævngerrige Dante Reyes - spillet af Jason Momoa - der er søn af narkokongen Hernan Reyes, som Dom og hans hold tidligere har slået ihjel i Fast Five.

Dante er dog ikke alene. Han arbejder nemlig sammen med den tilbagevendende skurk Cipher, der spilles af Charlize Theron.

Actionbraget er instrueret af Louis Leterrier, der tidligere har stået bag film som The Incredible Hulk, The Transporter og Now You See Me.

Filmen vil blive efterfulgt af Fast & Furious 11, der vil være det sidste kapitel i fortællingen om Dom og hans familie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (56 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den 11. film i 'The Fast and the Furious'-serien er lige så mageløst åndssvag som de andre, og det er helt perfekt." (Thomas Brunstrøm)

 • Børsen

  "Det er med andre ord den ultimative drengerøvsfilm m/k med de sejeste kvinder og mænd på det store lærred. James Bond på speed, med endnu vildere biljagter og mere vanvittige skurke end den engelske gentleman kan levere." (Michael Solgaard)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Vin Diesel snøvler sig igennem tiende omgang som en racerkørende zombie, mens Jason Momoas legesyge skurk er et friskt pust." (Frederik Hoff)

 • Jyllands-Posten

  "Vin Diesel står igen i front for en stjerneparade af kendte, der alle skal slås og køre i bil. Jason Momoa og en dybhavsbombe i Rom er højdepunkterne." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "...det her [er, red.] ikke en parodisk film, selv om franchisen efterhånden er blevet en latterlig gentagelse af sig selv. Den tager sig selv alvorligt. Men det er der absolut ingen grund til, at vi andre gør." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Alle kan trænge til noget underholdende pjat fra tid til anden. Men nu er det snart ikke sjovt længere i 'Fast and Furious'-franchisen." (Niki Vraast-Thomsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Helle Grith Sommer

Jamen jeg giver den 6 ud af 6 mulige stjerner, og det gør jeg fordi man får hvad man kommer efter! Fantastiske stunts - hurtige biler - slåskampe og lækre damer ;-)
Savner dog Dwayne Johnson (The Rock) i filmen..... og også Paul Walker (som desværre ikke er her længere) Jeg synes at når man laver fortsættelser af en film, så skal det være med de samme skuespillere.
Skurken "Jason Momoa" er helt forkert og passer ikke ind i filmen med hans irriterende væsen og fimsede væremåde og forskellige farve neglelak. Hvorfor? det passer slet ikke ind i filmen!
Jason Statham og Vin Diesel giver som sædvanlig filmen karakter og styrke med deres framragende skuespil ! Og så skal man måske lige vide at hvis man går ind for at se nr.10, så skal man også se nr.11 som bliver den absolut sidste.

Søsuser/807738

Den bedste fast and furious film

Nikolaj

Boom og så, kom vi lige tilbage tættere mod starten har film serien. Og alt begynder og give mening, med hele film serien.

Henriette69

Han, Jason Momoa, er da kun til irritation. En fuldstændig latterlig figur i hans satin tøj og malede negle.
Men udover det, så er Fast X en ganske underholdende film Har den tabt noget af charmen fra de 2 første film - ja (selvfølgelig) har den det. Er vel nærmest uundgåeligt med så mange film. Alt i alt synes jeg dog den var helt ok. Top action underholdning med masser af fart og brag

Bjerg

Jeg har faktisk holdt ved denne franchise længe... har faktisk endda forsvaret den for nogle år tilbage... men der er ikke noget tilbage jeg kan forsvare.

Det er bare blevet en dum, tom, ligegyldig skygge af sig selv. Den ligner alle andre tomhjernede action blockbusters. Der er ikke meget tilbage af franchisens hjerte, charme eller energi. Efterhånden er alt også bare "been there, done that".

At se 'Fast X' føles lidt bare som at se noget man har set før, bare værre denne gang.

peter

Nummer 10 i rækken af af fast and the furious, er top underholdning.
Der er fuld fart over feltet og vi bliver ført rundt i Rio, los Angeles, Portugal, London, Antarktis Rom,og Napoli, hvor venner og fjender er spredt udover i hele filmen.
En fjende fra en episode fra 10 år siden vender tilbage og vil have hævn, han presser nu Dom og hans venner og familie og kan de overleve , filmen slutter med en cliffhanger hvor alt er i spil glæder mig til det sidste kapitel
5 stjerner fra mig ,hold godt fast i popkorn og sodavand så du ikke taber dem undervejs

Abdiasis

Jeg ved godt det er lidt for tidligt men hvornår kan man forvente billetsalget til filmen?

Heinrich

Lige i overkanten af overdrivelse masser af action, en del overdrivelse

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.