Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en intens og actionfyldt grundstemning. Den indeholder et stort antal voldsomme scener med slagsmål, skyderier, tilfangetagelser, biljagter og eksplosioner, hvor biler og bygninger smadres, og hvor mennesker kommer til skade eller dræbes. I en scene udsættes to personer flere gange for tortur med elektrisk stød, men smerten er kortvarig og personerne har ingen efterfølgende skadevirkninger. I en anden kort scene ses en person med opskåret ryg, der sys sammen i forbindelse med et operativt indgreb. De voldsomme scener er imidlertid ikke udpenslede og blodige. Filmen foregår i et velkendt action univers, hvor hovedkaraktererne har heltestatus og –kræfter. Endvidere er handlingen indlejret i en humoristisk ramme og har positive forløsninger. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.08.2019
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D, Level 7, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'Fast & Furious: Hobbs & Shaw' er en spin-off til den populære og bilglade actionfranchise, der startede med The Fast and the Furious i 2001.

De to hårdtslående mænd på hver sin side af loven, den tidligere FBI-agent Luke Hobbs og den kriminelle Deckard Shaw, bliver tvunget til at arbejde sammen, da en ny fjende truer verdensfladen.

Navnet er Brixton, en cyber-genetisk forstærket anarkist, der har fået fingre i et dødbringende biologisk kampmiddel, som kan forandre menneskeheden for altid.

'Fast & Furious: Hobbs & Shaw' genforener to af de mest karismatiske karakterer fra franchisen, og hvor vi første gang kunne opleve Dwayne "The Rock" Johnsons Luke Hobbs i Fast & Furious 5, var første møde med Jason Stathams Deckard Shaw som skurken i Fast & Furious 7.

Johnson og Statham får denne gang selskab af Idris Elba som Brixton og Vanessa Kirby som Shaws søster.

Til næste år får den næste film i ”hovedserien” premiere, når Fast & Furious 9 med Vin Diesel rammer biograferne.

Filmen kan streames nu på Blockbuster.dk:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (151 votes)
4.5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Den testosterontunge rivaliseren - og en perlerække af fornærmelser - mellem Hobbs og Shaw er ret veloplagt, og actionscenerne lader ikke de andre film i franchisen noget tilbage. Især en bil- og motorcykeljagt gennem London får pulsen op." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Så nej, stor filmkunst er det bestemt ikke, men har man lyst til en gang larmende og uforpligtende sommersjov, så bliver det ikke meget mere veloplagt end her ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Hobbs & Shaw' fortsætter trenden med 135 minutters stort set pausefri action, hvor slagsmål, masseødelæggelse og enorme skudvekslinger står for indholdet og dækker over en historie uden logisk sammenhængskraft." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... med førstehjælp fra [...] et par skæve gæsteroller holder Dwayne Johnson akkurat liv i humoren med en selvironisk distance til sin machomuskuløse alfaposition." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Der skal bare være action og humor for alle pengene. Det meste andet glemmes selv om den dog har sine øjeblikke og jeg godt kan lide den seje og hotte søster bliver involveret, så bliver det bare for meget og historie m.m. har ikke meget fokus. Jeg er dog stadig til dels underholdt, men kedede mig også lidt da jeg ligesom blev overmæt af det hele. Det fungerer bedre i Fast & Furious filmene, som spiller på flere strenge, er strikket bedre sammen og er mere komplette film.

S. Rico

Det kan da aldrig blive for meget, når man er i selskab med The Rock og Jason Statham i hopla. Just go with it!

Wayne

Hvis man går ind for at se en højpandet film, med et overraskende og udspekuleret plot - så er denne spild af tid.

Går man istedet efter godt to timer i selskab med nonstop action - som blæser både Bond, Bourne og Hunt af banen, som var de ældre mænd på plejehjem. Så er denne et ret godt valg.

Præcis til denne genre er det svært at forestille sig bedre eksponenter til ren action, end The Rock og Statham - og sætter man dem sammen, mod hinanden så slår det gnister.

De har selvfølgelig være der før i F&F serien, og åbenbart så godt at nogen fik den idé at give dem en hel film, alene.

Godt set, og selvfølgelig fungerer det bedst inden den forventede finale - men sådan er det alt for ofte.

Men fint nyt bud på en effektiv actionfilm, hvor man bare kan slå hovedet fra. Og masser af indlagt humor - hvor alle de "over the top" scener bare skal accepteres med et smil.

Idris Elba hæver også filmens niveau - for han kan i den grad spille op til de to andre, som total badass skurk.

Oszar

Fast & Furious: Hobbs and Shaw er en actionfilm med masser af action og humor. Jeg var ikke helt på toppen over denne film, men her er min mening.

Som jeg nævnte er der masser af humor, men jeg synes ikke det var sjovt hver gang.
Det er nemlig sådan, at humoren nogle gange trækker ud, f.eks. fordi der er jokes der bliver brugt i for lang tid. Det gentages også og det bliver næsten kedeligt, men noget af humoren er også god og sjov.

Men det som man kan se der virkelig er gjort noget ud af er actionscenerne, og mange af dem er veludført. Jeg synes dog noget af det bliver for meget, bl.a. fordi jeg synes der bliver overdrevet for meget f.eks. med kæmpe eksplosioner, men jeg jeg tror også det er en smagssag om man kan lide det.

Dog så er der også flere actionscener, hvor det ikke bliver for meget, men hvor det bare er god underholdning.
Udover det så er de overdrivelser nogle gange sjove, fordi de er så ekstreme.

En anden ting der holder er skuespillet, fordi skuespillerne er troværdige og skuespillerne holder sig til deres karakter.

Også er der plottet.
Plottet er for det meste enkelt og til at forstå. Så selvom dette er en 8'er i en lang række af Fast and Furious film. Så er det for det meste til at forstå handlingen ( jeg har ikke set de forrige ).

En anden ting jeg gerne vil nævne omkring plottet er at jeg synes man har set meget af det og temaerne før.
Så det er ikke plottet der er det bedste.

Filmen har heller ikke særlig mange overraskelser, fordi meget af det er blevet vist i filmens trailere.

Så alt i alt så synes jeg ikke Fast and Furious: Hobbs and Shaw er en vildt god action film bl.a. fordi actionscenerne simpelthen er for overdrevet.

Så min anbefaling er, at hvis man gerne vil se en actionfilm, hvor man bare vil underholdes med masser af ekstrem action.
Så tror jeg den passer godt.

Jan

Der er ikke meget af det oprindelige Fast
& Furious tilbage i denne film, men hvis man kan abstrahere fra det, så er det "bare" en god og gedin action film der ikke afviger fra mange af de andre film i biffen.

Underholdt det bliver man :)

Carina

Filmen er mega god, og sprængfyldt med aktion & humor.

Mikkel

Hobbs and Shaw er en fantastisk tilføjelse til den hurtige franchise. Det har ikke kun stor handling, det har meget hjerte. Denne franchise handlede ikke kun om hurtige biler og street racing, det handlede om familie. Denne film er lige oprettet en ny familie, og den er fantastisk. Kemien mellem Johnson og Statham er bare sindssyg, de komplimenterer hinanden så godt. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stor denne film var.

Bedste anbefalinger, Mikkel

S. Rico

At The Rock og Jason Statham er vanvittige seje som Hobbs & Shaw understreges af, at den eneste måde, at de kan få en værdig modstander er ved at give filmens skurk superkræfter. Idris Elba er nemlig ikke sådan lige at få bugt med, eftersom han besidder kræfter og en dragt, der kan minde om Black Panther. I filmen går han endda så vidt som at kalde sig selv en "black superman".

Historien er nærmest ligegyldig. Begge sider af loven jagter en farlig virus (filmens "MacGuffin"). Den er i sig selv ret uinteressant. Det er blot en undskyldning for at få de to super charmerende muskelmænd til at forsøge at arbejde sammen og jagte Idris Elba. Dette kunne i sig selv have været underholdende nok, men det bliver endnu bedre. For vi har også Vanessa Kirby som en meget ressourcefuld kvinde Hattie, der hurtigt kommer i centrum af begivenhederne.

Filmens femte hovedperson er selvfølgelig de obligatoriske actionscener. Disse er som sædvanlig af meget høj klasse. Man burde efterhånden ikke kunne overraskes af vilde stunts, hvis man har fulgt med i James Bond og Mission Impossible filmene. Og alligevel var min kæbe ved at falde ned i skøddet under finalen på Samoa. Jeg vil ikke påstå, at de overgår de ekstreme flotte actionscener i Mission Impossible Fallout. Men Hobbs & Shaw har en herlig kombination af action, charme og humor, som hverken 007 eller Ethan Hunt har. Og det giver et større underholdningsniveau til The Fast & The Furious universet end i de øvrige agent actionfilm. 4½ stjerner.

TheDayDreamer

Det her er et et af de vildeste actionbrag jeg har set i MEGET lang tid! VIRKELIG!

Der findes den type film man tager ind og se fordi man gerne vil have et plot man kan snakke rigtig meget om bagefter, en film som virkelig kræver at man fordyber sig og er koncentreret hele vejen igennem - og så er der den type film man tager ind og ser fordi man dybest set bare har brug for at kunne slukke hovedet, slappe af og blive underholdt, og "Hobbs & Shaw" hører i udpræget grad til sidstnævnte kategori! Intet dybere plot der kræver meget af en. Den er til gengæld en SOLID omgang underholdning, spækket til bristepunktet med vilde scener, testosteron og adrenalin, og så har instruktøren forstået at den gyldne kombi action + humor er noget der betyder fun times! Og når den humor leveres på den mest sarkastiske og tørre vis af det ultimative makkerpar af mandligt testosteron Dwayne Johnson og Jason Statham, så er det bare lige i skabet!

Samtidig har man så også valgt at smide Mr. Black Superman himself, Idris Elba ind som skurk, så er der fuld skrue på musklerne og alfahan elementet! Det er tre af tidens mest cool machomænd der får skærmtid sammen her, and it's great! Men der er også masser af stærk feminin energi med, i form af Vanessa Kirby der sparker røv som Shaws søster!

Men, gør jer selv den tjeneste ikke at have nogle forventninger til selve historien, og lad være med at tro den er realistisk den, for der er op til flere gange hvor man ellers vil fange sig selv i at sidde og tænke "okaay, that
can't happen, det er for urealistisk det der!" (der var decideret en gut ved siden af mig, der højlydt udbrød det på et tidspunkt)

Men, hvis du bare vil have ved humør og sindssyg action, så tag ind og se den her! Jeg må indrømme at jeg var mere underholdt af den her, end mange af de seneste Fast
& Furious film - og der er nogle cameoer (gæsteroller) i filmen som er super fede!

OOG, bliv siddende til absolut sidste sekund, for nu gør Fast & Furious filmene åbenbart det samme som Marvel, og der er en scene til sidst som potentielt kan være ret vigtig

nikolajuser/940570

Filmen er helt klart et kig værd! Er man til hardcore action og kække replikker samt, dårlig humor, så er Hobbs & Shaw helt klart en favorit i manges øjne.
Men pas nu på!!! dette film univers har været i den gode ende af "realistisk" indtil denne film rullede hen over biograflærredt, mere vil jeg dog ikke sige så min anmeldelse ikke er tynget af spoilers. Hop ind og se den! kan ikke sige mere!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.