Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en intens og actionfyldt grundstemning. Den indeholder et stort antal voldsomme scener med slagsmål, skyderier, tilfangetagelser, biljagter og eksplosioner, hvor biler og bygninger smadres, og hvor mennesker kommer til skade eller dræbes. I en scene udsættes to personer flere gange for tortur med elektrisk stød, men smerten er kortvarig og personerne har ingen efterfølgende skadevirkninger. I en anden kort scene ses en person med opskåret ryg, der sys sammen i forbindelse med et operativt indgreb. De voldsomme scener er imidlertid ikke udpenslede og blodige. Filmen foregår i et velkendt action univers, hvor hovedkaraktererne har heltestatus og –kræfter. Endvidere er handlingen indlejret i en humoristisk ramme og har positive forløsninger. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.08.2019
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D, Level 7, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'Fast & Furious: Hobbs & Shaw' er en spin-off til den populære og bilglade actionfranchise, der startede med The Fast and the Furious i 2001.

De to hårdtslående mænd på hver sin side af loven, den tidligere FBI-agent Luke Hobbs og den kriminelle Deckard Shaw, bliver tvunget til at arbejde sammen, da en ny fjende truer verdensfladen.

Navnet er Brixton, en cyber-genetisk forstærket anarkist, der har fået fingre i et dødbringende biologisk kampmiddel, som kan forandre menneskeheden for altid.

'Fast & Furious: Hobbs & Shaw' genforener to af de mest karismatiske karakterer fra franchisen, og hvor vi første gang kunne opleve Dwayne "The Rock" Johnsons Luke Hobbs i Fast & Furious 5, var første møde med Jason Stathams Deckard Shaw som skurken i Fast & Furious 7.

Johnson og Statham får denne gang selskab af Idris Elba som Brixton og Vanessa Kirby som Shaws søster.

Til næste år får den næste film i ”hovedserien” premiere, når Fast & Furious 9 med Vin Diesel rammer biograferne.

Filmen kan streames nu på Blockbuster.dk:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (188 votes)
4.5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Den testosterontunge rivaliseren - og en perlerække af fornærmelser - mellem Hobbs og Shaw er ret veloplagt, og actionscenerne lader ikke de andre film i franchisen noget tilbage. Især en bil- og motorcykeljagt gennem London får pulsen op." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Så nej, stor filmkunst er det bestemt ikke, men har man lyst til en gang larmende og uforpligtende sommersjov, så bliver det ikke meget mere veloplagt end her ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Hobbs & Shaw' fortsætter trenden med 135 minutters stort set pausefri action, hvor slagsmål, masseødelæggelse og enorme skudvekslinger står for indholdet og dækker over en historie uden logisk sammenhængskraft." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... med førstehjælp fra [...] et par skæve gæsteroller holder Dwayne Johnson akkurat liv i humoren med en selvironisk distance til sin machomuskuløse alfaposition." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kasper

Efter at have set filmen må jeg indrømme at jeg ikke var 100% imponeret af filmen.
Selvfølgelig indeholdt den oneliners og action og selfølgelig en form for historie. Men desværre var jeg ikke vildt imponeret over filmen. Det kan godt være at Hobbs og Shaw er to stærke karakterer i Fast & Furious serien, men det er tydeligt at man udelukkende laver filmen og efterfølgeren for at tjene penge.
Jeg synes virkelig at produktions selskaberne burde tænke sig om i stedet for bare at tænke på at tjene penge.
For mig virker Fast & Furious: Hobbs & Shaw som en lidt anderledes udgave af The Expendables filmene. Action, oneliners og noget humor og ikke mindst en lidt tynd historie.

Søsuser/807738

Den 3. bedste fast and furious film

Antaeus

Der skal bare være action og humor for alle pengene. Det meste andet glemmes selv om den dog har sine øjeblikke og jeg godt kan lide den seje og hotte søster bliver involveret, så bliver det bare for meget og historie m.m. har ikke meget fokus. Jeg er dog stadig til dels underholdt, men kedede mig også lidt da jeg ligesom blev overmæt af det hele. Det fungerer bedre i Fast & Furious filmene, som spiller på flere strenge, er strikket bedre sammen og er mere komplette film.

S. Rico

Det kan da aldrig blive for meget, når man er i selskab med The Rock og Jason Statham i hopla. Just go with it!

Kasper

Jeg er helt enig i at man ikke kan få nok af Dwayne Johnson og Jason Statham. Dog synes jeg lidt at det kommer an på hvilke film der drejer sig om. Nogle af dem er bedre end andre.

Wayne

Hvis man går ind for at se en højpandet film, med et overraskende og udspekuleret plot - så er denne spild af tid.

Går man istedet efter godt to timer i selskab med nonstop action - som blæser både Bond, Bourne og Hunt af banen, som var de ældre mænd på plejehjem. Så er denne et ret godt valg.

Præcis til denne genre er det svært at forestille sig bedre eksponenter til ren action, end The Rock og Statham - og sætter man dem sammen, mod hinanden så slår det gnister.

De har selvfølgelig være der før i F&F serien, og åbenbart så godt at nogen fik den idé at give dem en hel film, alene.

Godt set, og selvfølgelig fungerer det bedst inden den forventede finale - men sådan er det alt for ofte.

Men fint nyt bud på en effektiv actionfilm, hvor man bare kan slå hovedet fra. Og masser af indlagt humor - hvor alle de "over the top" scener bare skal accepteres med et smil.

Idris Elba hæver også filmens niveau - for han kan i den grad spille op til de to andre, som total badass skurk.

Oszar

Fast & Furious: Hobbs and Shaw er en actionfilm med masser af action og humor. Jeg var ikke helt på toppen over denne film, men her er min mening.

Som jeg nævnte er der masser af humor, men jeg synes ikke det var sjovt hver gang.
Det er nemlig sådan, at humoren nogle gange trækker ud, f.eks. fordi der er jokes der bliver brugt i for lang tid. Det gentages også og det bliver næsten kedeligt, men noget af humoren er også god og sjov.

Men det som man kan se der virkelig er gjort noget ud af er actionscenerne, og mange af dem er veludført. Jeg synes dog noget af det bliver for meget, bl.a. fordi jeg synes der bliver overdrevet for meget f.eks. med kæmpe eksplosioner, men jeg jeg tror også det er en smagssag om man kan lide det.

Dog så er der også flere actionscener, hvor det ikke bliver for meget, men hvor det bare er god underholdning.
Udover det så er de overdrivelser nogle gange sjove, fordi de er så ekstreme.

En anden ting der holder er skuespillet, fordi skuespillerne er troværdige og skuespillerne holder sig til deres karakter.

Også er der plottet.
Plottet er for det meste enkelt og til at forstå. Så selvom dette er en 8'er i en lang række af Fast and Furious film. Så er det for det meste til at forstå handlingen ( jeg har ikke set de forrige ).

En anden ting jeg gerne vil nævne omkring plottet er at jeg synes man har set meget af det og temaerne før.
Så det er ikke plottet der er det bedste.

Filmen har heller ikke særlig mange overraskelser, fordi meget af det er blevet vist i filmens trailere.

Så alt i alt så synes jeg ikke Fast and Furious: Hobbs and Shaw er en vildt god action film bl.a. fordi actionscenerne simpelthen er for overdrevet.

Så min anbefaling er, at hvis man gerne vil se en actionfilm, hvor man bare vil underholdes med masser af ekstrem action.
Så tror jeg den passer godt.

Jan

Der er ikke meget af det oprindelige Fast
& Furious tilbage i denne film, men hvis man kan abstrahere fra det, så er det "bare" en god og gedin action film der ikke afviger fra mange af de andre film i biffen.

Underholdt det bliver man :)

Carina

Filmen er mega god, og sprængfyldt med aktion & humor.

Mikkel

Hobbs and Shaw er en fantastisk tilføjelse til den hurtige franchise. Det har ikke kun stor handling, det har meget hjerte. Denne franchise handlede ikke kun om hurtige biler og street racing, det handlede om familie. Denne film er lige oprettet en ny familie, og den er fantastisk. Kemien mellem Johnson og Statham er bare sindssyg, de komplimenterer hinanden så godt. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stor denne film var.

Bedste anbefalinger, Mikkel

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.