Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious 7

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en intens, action- og spændingsfyldt grundstemning. Den indeholder adskillige voldsomme scener med slagsmål, skyderier og biljagter, hvor mennesker kommer til skade eller dræbes. I én scene ses en voldsom eksplosion ved et hus, hvor en far netop har sat sit barn ind i en bil. Man ser farens ansigt slås hårdt ind mod bilruden, som knuses. I en anden lang og hæsblæsende scene ser man bl.a. en angst kvinde, der kæmper for sit liv på køleren af en bil, hvor hun slynges frem og tilbage under en voldsom biljagt, og hvor mange mennesker skydes eller omkommer i bilsammenstød. Endelig er der afslutningsvis en scene, hvor der krydsklippes mellem en hektisk biljagt og forskellige voldsomme slagsmål. Da de voldsomme scener ikke er udpenslede, og da filmen også indeholder humor og positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.04.2015
| |
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Furious 7
|

'Fast & Furious 7' fortsætter, hvor forgængeren slap.

Dominic Toretto og hans hold troede, at de kunne sige farvel til deres kriminelle liv permanent, og med det nybagte forældrepar Brian og Mia som omdrejningspunkt synes familien nu det allervigtigste.

Men fortiden indhenter Dom. Broren til terroristen Owen Shaw, som holdet tidligere har besejret, er ude efter hævn. Samtidig konkurrerer en somalisk terrorist og en mystisk regeringsrepræsentant om herredømmet over et teknologisk våben kaldet God’s Eye, der kan ændre magtbalancen i verden. Dom må nu samle sit hold for at beskytte sin familie og bringe God’s Eye i de rette hænder.

Syvende version af 'Fast & Furious' ligger i direkte forlængelse af de seneste to. Men hvor de hæsblæsende action-scener før blev suppleret af handlingstråde fra kupfilm, er det denne gang agentgenren, og filmserier som Mission: Impossible og James Bond, der ligger til grund for plottet.

I stil med sidstnævnte er der elementer, der altid skal være i en Fast & Furious-film: Eksotiske locations (denne gang bl.a. Abu Dhabi), letpåklædte kvinder, hurtige biler og selvfølgelig skuespillerholdet bestående af bl.a. Vin Diesel, Tyrese Gibson, Michelle RodriguezDwayne Johnson og ikke mindst Paul Walker, der døde tragisk i et biluheld, mens optagelserne stod på. Som ny tilføjelse indtager action-veteranen Jason Statham rollen som hævnsøgende Deckard Shaw.

'Fast & Furious 7' er den hidtil dyreste i serien, der siden 2001 har indspillet over 2,4 mia. dollars på verdensplan. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1192 votes)
4.9
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er vanvittige idéer, man kun som drengerøv kan respektere, hvis ikke man i længden tog sig selv i at ærgre sig over, at man havde glemt ørepropperne derhjemme." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Slagsmålene er klassiske – glæd dig især til The Rock imod Jason Statham. Og ligesom 6’eren er filmen bare action af allerhøjeste klasse." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Plat? Absolut. Men sådan er det med popcornssnaskede fjollefilm. Og det her er en af de bedre." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen står fejende flot på det store lærred og underholder så turbulent, at sikkerhedsbælte til tilskueren burde være obligatorisk." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Al galimatias til trods er 'Fast & Furious 7' blevet mere slagfærdig end 'The Expendables 3'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

den 4 bedste fast and furious film

S. Rico

Ikke helt så god som den femte film i serien, men bedre end 6'eren. Der er om muligt skruet endnu højere op for action-knappen. Der er virklig knald på med biljagter, skuddueller og slåskampe. Der er også opgraderet på skurkefronten, hvor Jason Statham giver den fuld gas i en overdrevet sej rolle. Endelig en bad guy, der kan give Toretto teamet kamp til stregen og som samtidig er voldsomt underholdende at se på. 5 små stjerner.

Antaeus

Reelt er der jo langt op til de bedste actionfilm, Men Fast & Furious er jo en helt anden stil end de lidt mere seriøse actionfilm så man accepterer de mest utrolige ting for sådan er konceptet skruet sammen. Den og er hvad jeg vil kalde en rigtig søndagsfilm. Forstået på den måde at man skal bare have noget underholdning, hvor det ikke bliver kompliceret eller for meget skal forklares man kan bare sætte sig og lade sig rive med.

Jette

Det var en trist dag da Paul Walker døde og hvordan de vil få serien til at køre videre med kun Vin Diesel og the Rock tja det må vi se..
Jeg har været stor fan af F&F filmene med undtagelse af Tokyo drift som var noget værre bras...

Karsten

Super fed film, fede biler og god action, jeg er dog måske lidt ambivalent med hensyn til slutningen, på en måde respekt for at man ikke tager den nemme løsning, men havde det nu ikke været bedre at gøre det i forhold efterfølgere.

Martinuser/570132

TFATF7 overraskede mig med til tider imponerende flotte action scener og et hold karakterer fører komik og alvor godt til dørs. Jeg kan godt forstå at der er mange der kan lide den, men netop fordi den er klichéfyldt og fordi jeg ikke gik derfra med andet end en følelse af at være rigtig godt underholdt (og det blev jeg altså også!), kan den for mig aldrig snige sig op over mere end 4 store stjerner.

Wayne

Egentlig er det ren nonsens - og jeg følte at jeg så en The Expendables møder Nick og Jay film.

Men når det er sagt, så var jeg nødt til at overgive mig - også selvom et par af scenerne er tyvstjålet fra andre film. Slåskampe og action er gennemført adrenalin/tetesteron på den sjove og gode måde.

Nick og Jay slutningen var en perfekt afslutning og et respektfuldt farvel til Paul Walker.

Manu

Troede virkelig ikke denne serie kunne blive vildere men jeg blev gjort til skamme!! har været inde og se den 3 gange! i drive in, i 3D og normal, alle gange var den pisse fed og som der er blevet nævnt tidligere, masser af fede klichéer, action udover alle grænser og skuespillet mellem skuespillerne bliver bare bedre og bedre og sjovere og sjovere

Mallica

Den var fantastisk med action, hurtige biler, og letpåklædte kvinder, alt hvad der skal til i en god actionfilm.

Den rørende del er selvfølgelig grundet Paul Walker's død inden premieren, den kunne jeg ikke rigtig glemme mens jeg så filmen, og det gjorde den meget rørende for mig, og specielt i slutningen.

Karen-Helene

virkelig god og sjov film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.