Cookie- og Privatlivspolitik

Farvel Hr. Haffmann

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge, og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15'.

Se mere på medierådet.dk
11.08.2022
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Adieu Monsieur Haffmann
|
Billetter
Farvel Hr Haffmann Filmbazar

Den franske film 'Farvel Hr. Haffmann' foregår i Paris i 1941. Francois Mercier er en almindelig mand, som kun drømmer om at starte en familie med sin elskede Blanche.

Francois arbejder for den dygtige juveler hr. Haffmann. Under den tyske besættelse bliver Mercier og Haffmann nødt til at indgå en aftale, som i løbet af de følgende måneder vil forandre hovedpersonernes skæbne.

I rollen som juveleren Haffmann ses den franske superstjerne Daniel Auteul, som har en lang række store film bag sig, bl.a. Kilden i Provence, Skjult og La belle époque.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
4.5
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Fremragende skuespilpræstationer løfter fransk holocaust-fortælling, som med nutidens fremmedhad er skræmmende aktuel." (Kjartan Hansen)

  • Information

    "Fred Cavayés skæbnefortælling 'Farvel Hr. Haffmann' om en svær pagt mellem to ulige mænd i Paris under Anden Verdenskrig stoler vellykket på, at man med en knivskarp kerne ikke behøver lave de store filmiske armbevægelser" (Eva Novrup Redvall)

  • Politiken

    "Det er med stort spil og små detaljer som et knust glas og en pose med en pantelåners ædelsten, at det franske kammerspil om en juveler i Paris bliver så stærk en fortælling om holocaust." (Joakim Grundahl)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.