Cookie- og Privatlivspolitik

Fartstriber

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
24.06.2005
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Racing Stripes
|

Zebraen Stripes vokser op på en farm blandt et helt galleri af skøre dyr. Stripes tror, han er en hest og han håber en dag at vinde et stort væddeløb. Det samme gør Channing, der er datter på gården, men hendes far har forbudt hende at blive jockey.

På nabogården bor den yndige hoppe, Sandy, der har et godt øje til Stripes, men den fine avlhest Sir Trenton's Pride, der også er ude efter Sandy, gør sit bedste for at nedgøre Stripes med hans striber og manglende klasse.

Men Stripes skal nok vise dem alle sammen. Det samme skal Channing og de har masser af med eller mindre tossede hjælpere til rådighed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

synes jeg den er udmaerket :) Det var en af mine yndlingsfilm som lille, men glaeden ved den er desvaerre forsvundet med alderen.. Men taget i betrakning af hvor hoejt jeg elskede den som lille sniger den sig lige op på 3 som familie/boernefilm:) Men nej, hverken en film for teenagere eller voksne som saadan..

Wayne

bedre og sjovere - men sød komisk familiefilm.

Tribute

Den var sådan lidt kedelig i starten og lidt dårlig ved slutningen.
Fartstriber var meget lang og lidt dårlig.

mADS 22

rimlig kedelig sjov men når først man har set den en gang bliver den kedelig næste gange :( eller :) men ellers ok

3runetteuser/453092

Jeg har selv Fartstriber på dvd, det en meget god film, men den har det med at blive lidt for sukker sød efter min smag nogen gange. derfor får den kun 4

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.