Cookie- og Privatlivspolitik

Far til fire - tilbage til naturen

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
06.10.2011
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Far til fire - tilbage til naturen
|

I 'Far til fire - tilbage til naturen' sættes Fars evner ud i friluftslivet  på prøve, da familien rejser på weekend i Sverige.

Familien skal besøge Annika, Fars kusine, hvis fødselsdag falder sammen med årets midsommerfest. Annika har en naturpark, og Far glæder sig til at vise børnene, hvor han legede som dreng. Onkel Anders griber chancen og trækker i sin gamle spejdertrøje og finder kompasset frem.

I 'Far til fire' vender alle de velkendte karakterer tilbage, og det er den femte af de nye Far til fire - film.


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (510 votes)
4.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... godmodig og harmløs familieunderholdning... Hvor ville det være skønt, hvis ambitionerne var bare en lille bitte smule højere." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... meget bedre end forventet. Og den medbragte ni-årige niece mente, det klart er den bedste af alle de nye." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "... sætter man filmunderholdning af høj, eller bare jævn kvalitet, højt, kan man ikke være andet end nedtrykt. Mage til karikerede figurer tegnet med venstre fod og lukkede øjne skal man lede længe efter." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "På en måde skal man selvfølgelig være taknemmelig for, at der bliver lavet film så statsgaranteret hyggenyggelige, at de trækker bedsteforældre og børnebørn i biografen. Men derfor kunne man jo godt have lavet et plot, der var lidt mere gennemtænkt..." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg forstår ikke, at jeg fik mig selv til at se endnu en af de nyere versioner af Far til fire filmene.

Filmen er skod, sikkert stadig fint for de små. Også alligevel ikke.

Niels Olsen er irriterende efterhånden. Han er ikke sjov, nærmere åndsvag.

Handlingen er bare ikke god. Det eneste man egentlig kan nyde er den svenske natur.

Wayne

I den sædvanlige ubekymrede stil - der er dog et problem med de svenske gloser, særligt fordi det er mindre børn den henvender sig til. Og historien - køleskabe som dumpes i skoven i Sverige. Nej vel?

Lars Michael

Hold op og hold op med at lave de her film , de skulle aldrig haft lave dem det her er skandaløst hele vejen, dårlig skuespiller osv stop og lad os se de gode gamle film .

regitze

hele dette ny slags domæne af den moderne lille per ødelægger
det hele... jeg foretrækker de gamle som er meget bedre lavet og med bedre skuespil, istedet for det der børnehave pjat!:-)

Nadia

Det er den allerdårligste far til fire film.. Jeg synes ellers at de er meget gode og jeg glæder mig til at se den nye "til søs" men den film var simpelthen så ringe... :( Det synes jeg er ærgeligt og filmens hovedperson "Lille Per" han er den dårligste skuespiller jeg har set længe...

Nicolaiuser/319840

jeg gad godt at se den film jeg tror den er sjov

BrunettenNadia

den kan ses, ikke den bedste far til fire film :/

Movie-fanatic

Faktisk har alle de NYE "Far til Fire"-film, været OK!!!

Hvis man havde valgt at se BORT fra - de herlige gamle "Far til Fire"...og kaldt denne familie noget andet....kunne der faktisk være tale om SUBLIME familie-klassikere!

Men man har (i den evige jagt på "nemt mammon"!!) valgt at PLAKIERER noget der er tæt på "Guldhornene" i dansk kultur, og dermed bringe disse - ellers både velspillede, søde og underholdende - film, NED på et helt andet plan!

Jeg ER holdt op, med at sammenligne disse nye film, med de gamle, og se dem "Stående På Egen Ben"!!! Det klarer de LANGT bedre!!!

HERLIG familie-underholdning!

yusef

har set den 2 gange med mine venner det var primiere

yusef

har set den 2 gange med mine venner det var primiere

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.