Cookie- og Privatlivspolitik

Fantomet

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Phantom, The
|

Filmen 'Fantomet' handler om legenden om superhelten Fantomet

Fantomet må rejse til New York for at forhindre en vanvittig rigmand fra at få fingrene i tre specielle kranier. Kranierne vil nemlig give ham mulighed for at få absolut magt.

Fantomet er en af de ældste superhelte tegneserier i verden. Han er kendt som ånden der vandre, han går klædt i lilla og har en ring med et kranium der efterlader et evigt minde på alle de forbrydere han møder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
2.9
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

Antaeus

Ja, det var trods alt en rimelig film og jeg er enig i karakteren godt kan snige sig op på 3.

Jeg fandt også tegneserierne fremragende da jeg var dreng og nyder stadig de bedste af historierne, som oftest er de som findes i serien "Fantomet Krøniker", hvori de bedste Fantomet historier blev samlet, oftest længere, mere spændende og eventyrlige end de almindelige historier.

Der er udkommet nogle Krøniker på dansk, men på norsk har de 20 store album og det er stadig glimrende læsning med langt bedre tegninger og historier end den mere gammeldags Fantomet. Mange af historierne er lavet til det svenske Fantomet blad, som vist kører endnu og bl.a. udmærker sig ved at have et par fremragende svenske tegnere.

Endvidere udgives en række større Fantomet samlealbum med de gamle historier på engelsk og kan bl.a. købes via Amazon.co.uk.

Wayne

Den næsten glemte helt, som var en af min barndoms største. Historien om Fantomet er en af de bedste der findes, især når man tænker på at han går adskillige generationer tilbage i tiden. Denne udgave yder ham ikke helt retfærdighed, men det er bedre end ingenting.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.