Cookie- og Privatlivspolitik

Fantastic Four (2005)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.08.2005
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fantastic Four
|

Dr. Reed Richards – genial opfinder, astronaut og videnskabsmand – er tæt på at få sin livsdrøm opfyldt. Han skal lede en ekspedition ud i det ydre rum og ind i centrum af en kosmisk storm, og her håber han at finde den hemmelige kode i menneskets dna – til gavn for hele menneskeheden.

Men staten skal spare og trækker sine tilskud tilbage, så hele projektet er ved at gå i vasken, indtil Reed modstræbende indgår en aftale med sin gamle rival og onde ånd, mangemilliardæren Victor Von Doom, som er parat til at finansiere det hele.

Reeds besætning på rumfærden er hans bedste ven, astronauten Ben Grimm, hans tidligere kæreste og nu leder af Von Dooms genetiske forskning, Sue Storm, samt hendes fanden-i-voldske lillebror, piloten Johnny Storm. Sammen med Von Doom drager de fire af sted på ekspeditionen.

Det hele går som planlagt, indtil Reed opdager, at en fejlberegning af stormens hastighed fører til, at den rammer dem med fuld styrke, uden at de er beredt på det. Og da de er hjemme på Jorden igen, viser det sig, at den på forskellig vis har haft en ikke ubetydelig indvirken på deres gener...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Den er okay sjov

Emil

En parodi på Fantastic Four.

Nikolaj

Jeg er ikke stor fan af hele "fantastic 4-universet", da jeg synes det bliver for meget med alle de forskellige superhelte. Man kommer ikke helt ind på dem individuelt, og jeg synes det er synd. I fx. Avengers kendte vi allerede alle de forskellige heltes personligheder igennem deres individuelle film. Det fungerede godt!

Selvom "Fantastic 4"-universet ikke lige er mig, så har man formået at bygge en okay underholdende film sammen med en masse sjove og spændende øjeblikke!

Star

Den er lidt god men nogen scener synes jeg at den er lidt kedlig

Frank

Okay film

Jeff

I’ve never been an F4 fan, but this is pretty good in parts.

Wayne

Meget tro mod den oprindelige historie, og godt cast.

Tribute

Jessica Alba slår filmen omkuld med både sin Super Kraft og Hendes sexede krop.

Den var fed og mardet Spændene. Den var også redt sjov men lidt for kort.
Man vil elske denne her film vis man godt kan lide Hulk fordi "the Thing" er så stor og kan også lide at smadre :)

S. Rico

Underholdning i topklasse. Og heldigvis tager filmen ikke sig selv for alvorlig. Masser af morsomme indlæg. Handlingen betyder ikke så meget her (og der er heller ikke så meget af den). Til gengæld kan filmen ses igen og igen pga. den lækre udførelse og de engagerede karakterer.

mikkel knudsen

den er også meget god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.