Cookie- og Privatlivspolitik

Fantasia 2000 (1999)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fantasia/2000
|

'Fantasia 2000' er efterfølgeren til Fantasia fra 1940. Filmen byder på syv kortere, nye historier og gemsynet med fortællingen om Mickey Mouse som troldmandens lærling. 'Fantasia 2000' sætter ligesom sin forgænger animerede billeder og fortællinger til klassisk musik.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.2
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Sammen med Bernard & Bianca er Fantasia de to eneste med deres respektive fortsættelse i den officielle række. Den flotte animation og fremragende musik er uden sidestykke, men knap så overvældende som forgængeren.

Nikolaj

Så der er jo måske ikke så meget nyt.

Jakob

Konceptet med 'Fantasia' går ud på, at tage klassisk musik og kombinerer det med animation. I 'Fantasia 2000' er det koncept blev taget, og udvidet endnu mere end i den første film.
I modsætning til den første 'Fantasia'-film, får vi her flere forskelige stilarter af animation. Alt lige fra Disney's klassiske håndtegnede animation, til computer animation, til 'Rhapsody in Blue' der har et Al Hirschfeld-design og til 'Firebird' der ligner noget fra et maleri.
Men noget jeg ikke forstår ved filmen, er hvorfor at man skal have så mange forskellige værter til at præsentere sekvenserne. Det er noget der hurtigt bliver irriterende, og det ville have været bedre, hvis der bare en vært en, ligesom i den første 'Fantasia'.
'Fantasia 2000' prøver at gå i den oprindelige 'Fantasia's fodspor. Men hvor den første film føles som om at man ser på kunst, så føles 'Fantasia 2000' lidt som om at man bare ser en tegnefilm og ikke kunst.
Men 'Fantasia 2000' er alt taget i betragtning en værdi fortsættelse, og bestemt vær at bruge tid på at se.

Wayne

men den originale Fantasia er langt bedre. Fair nok at en ny generation vil prøve kræfter med ideen om musik og kunst.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.