Cookie- og Privatlivspolitik

Fanboys

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
07.05.2009
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fanboys
|
I 1998 venter fanboys og filmverdenen på 'Star Wars: Episode I - The Phantom Menace', den første nye Star Wars-film i over 15 år.

Alle taler om den snarlige premiere, men det er ikke nok for en gruppe unge, passionerede Star Wars-fans, der sætter sig for at rejse tværs over USA til George Lucas' Skywalker Ranch, hvor de vil bryde ind og se filmen før premieren.

'Fanboys' er en hjertevarm film om en umulig mission, men ligesom deres helte fra Star Wars, har de ikke tænkt sig at give op i kampen mod overmagten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (154 votes)
4.1
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er nørd-vitser en masse, både af den veloplagte og af den slidte slags. Men med sødme og friskhed har 'Fanboys' nok af ”Kraften” med sig til at holde sig underholdende i sin halvanden time." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... en komedie med en mildest talt simpel historie. Men hjertet er varmt, grinene er overraskende og moralen er lige så dyb som historien er simpel. En lidt kluntet men også dejligt skæv film." ()

 • Jyllands-Posten

  "Filmens styrke er, at den udvikler sig fra at være en plat teenage-komedie til en øm, om end stadig komisk, road movie, der handler om de fire drenges søgen efter identitet..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Filmen er til gengæld gedigent indforstået. Det er sådan set nærmest pointen med den, og det vil utvivlsomt også være attraktionen for de inkarnerede ’Star Wars’-nørder fra nær og fjern, der må formodes at være filmens vigtigste – og nok også eneste – publikum." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

Wayne

Men man skal nok være Star Wars fan for at få fuldt udbytte.

S. Rico

Utrolig morsom idé - og godt gennemført det meste af vejen.

Tommyuser/871564

Hylende morsom hvis man er Star Wars fanboy:-)

Marcususer/554779

Godt underholdt var jeg ;-)

Zitta

Der er ikke tale om stor filmkunst, men jeg nød virkelig filmen som en ægte starwars fan.
Filmen formår både at levere fede indforståede jokes til alle os fans herude, men den er samtidig en hjertevarm film om venskab og det faktum at nørder også bliver voksne, eller noget der ligner...

Vigiluser/9028

Cool

lailauser/374112

Kage styrer ;D

Filmen er Mega NICE ;D man vil bare se den igen og igen ;D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.