Cookie- og Privatlivspolitik

Familien Mitchell mod Maskinerne

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
30.04.2021
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Mitchells vs. the Machines
|

Animationsfilmen 'The Mitchells vs. the Machines' handler om en familie, hvis ferie bliver afbrudt af ny teknologi, som truer hele menneskeheden.

Temaet om mennesket mod teknologien er set flere gang før som i bl.a. Terminator 2, Blade Runner og I, Robot, men behandles her med en mere familievenlig tilgang ligesom man så i Wall-E

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.7
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Disney stillede op til The Oscar’s med hele 3 animationsfilm (Luca, Raya, Encanto). Men det er Columbia Pictures som har lavet en bedste, sjoveste, og mest originale familiefilm.

Det er en skør blanding af Fars Fede Ferie og I, Robot. Plus tonsvis af referencer til andre film som eksempelvis Terminator, The Matrix, Tron, Ghostbusters, Gremlins - og Kill Bill.

Familien Mitchell’s datter Katie er blevet en stor pige og skal flytte hjemmefra på college. Forholdet til faderen er ikke ligefrem hvad, det har været. Så for at få en sidste god familieoplevelse sammen, insisterer faderen på at de skal køre hende hele vejen fra Michigan til Californien. Skæbnen vil så, at der undervejs sker en slags ”teknologisk revolution”. Indre stridigheder bliver til ydre stridigheder, og familien uden særlige talenter viser sig at have masser af potentiale.

Det er især de indre sammenstød i familien, som er genialt sjove. Herudover er der tale om en animationsfilm, der på skøn vis blander 3D og 2D stilarter på en måde, som jeg ikke har set før. Selve sci-fi delen er overdrevent langt ude (og fyldt med plothuller), men det er så skørt, at man alligevel køber det.

Der er noget for både børn og forældre. Og sidstnævnte kan nok ikke undgå at få tårer i øjnene flere gange undervejs.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.