Cookie- og Privatlivspolitik

Familien Jul & Nissehotellet

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og venlig grundstemning. Den indeholder dog flere scener med uhygge og mystik, og scener med forvandlinger og overnaturlige hændelser. Da hovedpersonerne er handlekraftige og ikke nævneværdigt påvirkede, og da filmen også er varm og humoristisk, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
11.11.2021
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Familien Jul og nissehotellet
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Familien Jul og Nissehotellet plakat

Julefilmen 'Familien Jul & Nissehotellet' er en ny film i rækken om drengen Hugo, der elsker nisser, og resten af hans familie.

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende, og han beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive "stor".

Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende.

Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Men spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr.

'Familien Jul & Nissehotellet' er det tredje kapitel i serien af danske familiefilm, som startede i 2014 med Familien Jul og blev efterfulgt af Familien Jul - I nissernes land to år senere.

Filmen byder på underholdning for hele familien og i dens magiske verden kan vi bl.a. opleve talende bøger, flyvende tallerkener og en bøvsende teenage-nisse, der hedder Dvaski.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (134 votes)
4.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Familien Jul og nissehotellet' er julefilmens svar på en blød pakke." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "... opløftende og imponerende er Hugo-spiller Pelle Krusbæk stadig lige charmerende udtryksfuld og knuselskelig her ved starten på sine teens - og tilføjet en god portion skuespil-talent. Helt henrivende, fuldstændig naturlig og troværdig er Flora Augusta som nissepigen Sne, og samspillet mellem disse to, unge stortalenter er ren, hjertevarmende Julefryd!" (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "Der er ikke meget juleånd at hente i tredje film om familien Jul og deres nissebekendtskaber." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Svaret er blevet en børnejulefilm, der giver den beskedent gas med computereffekter, som i al sin minimalistiske troskyldighed giver 'Familien Jul og nissehotellet' et strejf af Harry Potter-magi krydret med en knivspids H.C. Andersen." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tina

Super skøn og hyggelig julefilm
vi nød den virkelighed hele fam,det var en super aften,hvor man kom i julestemning
Super dygtige skuespiller
Sne spillede fantastisk sikke et natur talent
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Metteuser/586517

En virkelig dejlig film som drysser julestemning for børn og barnlige sjæle. Kan nemt ses uden forudgående kendskab til Familien Jul

Emma

Rigtig god film, der får en i rigtig julestemning!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.