Familien Jul & Nissehotellet

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og venlig grundstemning. Den indeholder dog flere scener med uhygge og mystik, og scener med forvandlinger og overnaturlige hændelser. Da hovedpersonerne er handlekraftige og ikke nævneværdigt påvirkede, og da filmen også er varm og humoristisk, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
11.11.2021
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Familien Jul og nissehotellet
|
Billetter
Familien Jul og Nissehotellet plakat

Julefilmen 'Familien Jul & Nissehotellet' (Familien Jul 3) er en ny film i rækken om nissen Pixy, hans ven Hugo og resten af familie.

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende, og han beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor.

Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende.

Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Men spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr… 

Vi har tidligere mødt Pixy og Hugo i Familien Jul og Familien Jul - I nissernes land.

Mere omtale af 'Familien Jul & Nissehotellet' følger...

Skal du se Familien Jul & Nissehotellet?
(298 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.