Cookie- og Privatlivspolitik

Familien Gregersen

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
17.12.2004
| |
3 timer 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Familien Gregersen
|

Familien Gregersen er et billede af det indre og ydre Danmark fra midten af 50’erne til 70’erne.

Historien starter i 1954 i den velbjergede, men ikke just vellykkede familien Gregersen fra den bedste del af whiskybæltet på den rigtige side af Strandvejen.

Her møder vi familien i fuld patriarkalsk uskyld: Den charmerende, men socialt brutale far, den ensomme mor med den nervøse perlekæde og de fem børn:

Den passive Karen på 21, den idylliserende Erik på 20, den 19-årige, erotisk søgende Bo, der opdager, at han er til er til mænd og de fremmelige Rune og Maj på 14 og 12.

I de kommende 20 år afdækkes deres turbulente følelsesliv og afhængighedsforhold, der også omfatter husets venner, og miljøets iskolde lykke- og succeskrav.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
2.5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

At se sådan nogle dårlig skuespiller på en film , HJÆLP??...men jeg gir den 2 stjerner fordi ide til den her film er meget god.den kunne har været et mesterværk hvis der har været bedre skuespiller med i filmen.

S. Rico

Der er rigtig mange lag i denne historie, som er interessant at følge. Man vil dog nok blive skuffet, hvis man har læst bøgerne. Men set isoleret er der tale om en super solid film med meget gode skuespiller-præstationer og en fantastisk episk historie.

Nelli Arnth

Jeg havde set frem til at se denne film. Den startede fint ud, men efter 3 timer regnede jeg med en god slutning. Den kom bare ikke. Slutningen er plad, og filmen er langtrukken. Pointen med denne familie som kun har materielle værdier og ingen "rigtige" værdier går klart ind efter de første 10 min, der er ingen grund at trække det i langdrag på den måde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.