Cookie- og Privatlivspolitik

Familien Bigfoot

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående let spændingsfyldt stemning med en række humoristiske indslag. Der er flere scener, hvor hovedkaraktererne er i fare, bliver taget til fange, beskudt med bedøvelsespile og forfølges af aggressive droner. Det farefulde er imidlertid ikke udpenslet, filmens hovedkarakterer er handlekraftige og kommer ikke voldsomt til skade. Endvidere udspiller handlingen sig i et animeret univers. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor en 7 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
08.10.2020
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bigfoot Family
|
Versioner: se alle
2D, 4DX
|

Animationsfilmen 'Familien Bigfoot' er en fortsættelse til familiefilmen Bigfoot Junior fra 2017, der handler om Adam, hvis far er en bigfoot.

Nu hvor Bigfoot imidlertid er blevet berømt, vil han gerne bruge sin nye status til at gøre noget godt. Han beslutter derfor at demonstrere imod et firma, som vil bore efter olie i et naturreservat i Alaska.

Bigfoot forsvinder dog pludseligt sporløst. Derfor vælger Adam og gruppen af hans dyrevenner at finde ham og samtidig afsløre de løgne, som bossen bag olieboringsfirmaet står bag.

’Familien Bigfoot’ er instrueret af manden bag animationsfilmene Dronningens corgi og Sammys store eventyr.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
3.7
3.7

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Denne handling er præcis så hvinende moralsk, frelst og øko-korrekt, som den lyder, men animationen er så omhyggelig og øjenfrydende lækker, personerne så, nå ja ... personlige og fascinerende og forløbet undertiden så neglebidende spændende, at det får frelstheden til at glide ned." (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "... enkel underholdning, som kan fungere for en bred aldersgruppe, men med den indbyggede manglende logik, som følger af et forsimplet plot: Olie er ondt, men vores unge hovedperson og hans mor må gerne køre til." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Film om familien Bigfoot har sine sjove momenter, men er låst fast i klicheer, cliffhangers og gags, som vi har set før." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Filmen bruger den halve tid på at forklare sin sære præmis, men når man kommer ind i historien, er den sød, satirisk og ret meningfuld. For resten også spændende. Der er megen trafik i en gammel sølvmine. Det føles som en rigtig rutschebanetur." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Blerta

Okay film. Der var et par enkelte sjove scener. men nok mest for de helt små

Helle R. E.

Sød og også en lidt voldsom opfølgning af 1'eren, hvor der var meget plads til grin. Denne film var lidt mere uhyggelig og alvorlig synes mine børnebørn. Men godt at den endte positivt.

Lars

God for de små, og sjov for de voksne

Mushtaba

New dasnk film movies 2020 i dag 6

Mushtaba

DISNEY DASNK FILM SPILL

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.