Cookie- og Privatlivspolitik

Familien Addams

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en komisk og grotesk stemning med passager af uhygge. Der er flere let uhyggelige scener med en karakter, der påkøres om natten og ligger livløs, et dunkelt slot, hvor blodet flyder ned af væggene og bebos af zombi- og monsterlignende karakterer fra Halloween-universet. Den uhyggelige stemning forstærkes af en karakters dybe brøl og flere chokeffekter på lydsiden. Filmen er imidlertid animeret og foregår i et grotesk zombi-univers, hvor det uhyggelige forløses med humor. Filmen skildrer også et tæt venskab mellem to af hovedkaraktererne og har en opbyggelig forløsning til slut. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2019
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Addams Family
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), Babybio - dansk tale
|

Animationsfilmen ’Familien Addams’ bringer rækken af populære karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade.  

Den monstrøse familie består nemlig af diverse excentriske familiemedlemmer, der har det bedst i skyggen.

Her finder man således bl.a. ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, Gomez' bror Onkel Fester, familiens butler – og ikke mindst det lille Frankenstein-lignende monster Lurch samt den levende hånd Thing.

’Familien Addams’ er baseret på en tegneseriestribe fra 1930'erne. Sidenhen er den umage familie blevet filmatiseret af flere omgange, både til tv, film og animation.

Karaktererne bliver genfortolket af instruktøren bag bl.a. Shrek 2, Monsters vs Aliens og Sausage Party, og er skrevet af kvinden bag bl.a. Monsterhuset og Corpse Bride.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (65 votes)
3.7
3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Grundlæggende er der noget sjovt over en bizar og skræmmende familie, der lever i et helt almindeligt samfund og meget af tiden slet ikke er klar over, at de skiller sig ud. Men den idé bliver ikke særligt interessant foldet ud i Conrad Vernons generisk animerende familiefilm." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Man savner det ekstra niveau af betydning, som de fleste rigtig vellykkede animationsfilm har, og filmen lykkes ikke rigtig med sin allegoriske sammenligning af monsterfamilien og fremmede ukendte. Derfor bliver 'Familien Addams' ikke til mere end mellemsjov halloween(u)hygge." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Den første animationsspillefilm om den sejlivende familie [...] mimer Charles Addams' originale figurdesign, men elsker ikke det sære inderligt nok og mister undervejs flere sidetemaer." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Metteuser/400153

Både jeg selv om min dreng på 11 år morede os i hvert fald. Og enten har anmelderne dårlig humor eller også har vi - for vi morede os virkelig kosteligt :-D.

Leon

Hvorfor er den engelske version uden undertekster???
Vi kan jo ikke se danske film, hvis der ikke er undertekster!

Mattias

Det skal nok blive godt :)

Rizzo

Det ville have været perfekt hvis det var Tim Burton der instruerede, men hva' fanden, mon ikke den bliver god alligevel? :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.