Vind biografbilletter hver uge

Familien Addams

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en komisk og grotesk stemning med passager af uhygge. Der er flere let uhyggelige scener med en karakter, der påkøres om natten og ligger livløs, et dunkelt slot, hvor blodet flyder ned af væggene og bebos af zombi- og monsterlignende karakterer fra Halloween-universet. Den uhyggelige stemning forstærkes af en karakters dybe brøl og flere chokeffekter på lydsiden. Filmen er imidlertid animeret og foregår i et grotesk zombi-univers, hvor det uhyggelige forløses med humor. Filmen skildrer også et tæt venskab mellem to af hovedkaraktererne og har en opbyggelig forløsning til slut. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2019
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Addams Family
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio
|
Billetter

Animationsfilmen ’Familien Addams’ bringer rækken af populære karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade.  

Den monstrøse familie består nemlig af diverse excentriske familiemedlemmer, der har det bedst i skyggen.

Her finder man således bl.a. ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, Gomez' bror Onkel Fester, familiens butler – og ikke mindst det lille Frankenstein-lignende monster Lurch samt den levende hånd Thing.

’Familien Addams’ er baseret på en tegneseriestribe fra 1930'erne. Sidenhen er den umage familie blevet filmatiseret af flere omgange, både til tv, film og animation.

Karaktererne bliver genfortolket af instruktøren bag bl.a. Shrek 2, Monsters vs Aliens og Sausage Party, og er skrevet af kvinden bag bl.a. Monsterhuset og Corpse Bride.

Skal du se Familien Addams?
(64 stemmer)

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rizzo

Det ville have været perfekt hvis det var Tim Burton der instruerede, men hva' fanden, mon ikke den bliver god alligevel? :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.