Cookie- og Privatlivspolitik

Fair Game

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
02.12.2010
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fair Game
|

Fair Game er et politisk drama baseret på sande begivenheder.

Valerie Plame arbejder i starten af 2003 undercover for CIA. Hun finder stærke beviser for, at Irak er langt fra at besidde såkaldte WMD’s – masseødelæggelsesvåben - og dette går stik imod opfattelsen hos mange i den amerikanske regering.

Samtidig finder Valerie Plames mand Joe Wilson også beviser for, at Irak ikke har noget våbenprogram. Han skriver om dette i New York Times, hvilket afføder en voldsom krise for den amerikanske regering, ikke mindst fordi USA er gået ind i Irak få måneder tidligere.

Pludselig bliver Valerie Plames hemmelige identitet afsløret, og hun kan ikke arbejde længere. Er det en hævn-aktion fra nogen i regeringen? Valerie bliver presset på alle fronter, hendes familieliv ramler sammen, og hun modtager anonyme dødstrusler.

Fair Game er et drama om en kvindes kamp for at overvinde et forræderi og få livet tilbage. Filmen er med Naomi Watts ('21 Grams') og Sean Penn ('Milk').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
3.8
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... beretter om autentiske begivenheder, som er oprørende og bør gøre tilskueren stærkt indigneret, men i stedet gribes man af irritation over den mangel på struktur, der plager Doug Limans film." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... en skarp, veloplagt og aktuel thriller, der sætter retsstatens rammer til debat." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "'Fair Game' er et af den slags værker, der giver amerikansk film et godt ry... sprødt, spændende og samtidig sensitivt." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det sitrende konfliktstof er dog i det hele taget tankevækkende... Kort sagt: Giv 'Fair Game' en fair chance." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "... hæderlig halvautentisk thriller... Naomi Watts er blændende... Til gengæld er det langt fra den bedste præstation, som vi ser fra Sean Penn... " (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en effektiv politisk spændingsfilm... Både Naomi Watts og Sean Penn er mere end solide i hovedrollerne." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men dog ville jeg sige at, filmen var for lang i det tempo.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

af virkelige hændelser, til film. Dog havde jeg forventet at filmen var meget mere en thriller, end et familiedrama.

S. Rico

Rigtig god historie, men dårlig fortalt. Jeg sad med ører og øjne på stilke for at følge med i en super interessant historie. Men ak, filmens skaber formåede ikke at lave filmen til det gode drama, som den burde have været. Rodet og ikke særlig dramatisk.
Selv om manuskriptet er bundet til at skulle holde sig til sandheden, da den er baseret på virklige hændelser, så kunne man altså godt have fået mere ud af historien end blot en slags dokumentarfilm med gode kendte skuespillere.

Amalieuser/33177

Filmen er forfærdelig dårlig og totalt usammenhængende.. Traileren så fantastisk ud, og da jeg endelig skulle se filmen blev jeg så skuffet! Ikke værd, hverken at bruge penge eller tid på!

Det sprøde popcorn

Nu høre jeg til dem der har fulgt med i den virkelige historie i medierne omkring at Bush regeringen BEVIDST afslørede deres egne agenter, hvis det var de ikke sagde hvad stabscheferne ønskede at høre. Det får mig til at løbe koldt ned af rygge de tidligere republikanere tør kalde sig selv æte patrioter.

Når de er sagt, skal man se denne film som en politisk, meget stærk film. Men måden den skildre både alle de dilemaer, situationer en "helt almindelig" CIA-agent kommer i og hvor kold og kynisk Bush's folk var er filmen fantastisk lavet og en af de bedste film på min liste til dato.

Humor og action er perfekt doseret og kun med til at gøre filmen mere realistisk - og må sige at er så absolute ikke en Sean Penn fan, men hatten af for to hovedroller der spiller sublimt :)

Så hvis du kan tåle en politisk stærk film, snyd endlig ikke dig selv for autentisk super film :)

christine

Havde set traileren nogle gange, og troede at Fair Game var en actionpræget film. Det er den overhovedet ikke. Filmen bygger på en virkelig hændelse i forbindelse med invasionen i Irak. - Filmet med håndholdt kamera, og relativ virkelighedstro. Det er gammel vin på nye flasker. Hvis men er indstillet på at se en amerikansk film, om en CIA agent fra den virkelige verden, med et realistisk skær, så er den egentligt meget god.

Piauser/592084

Så den som forpremiere i Århus, Forlod biografen efter en time af filmen. Den var ikke værd at spilde kostbar tid på.

Melania

Alså normalt handler det bare om en spion der skjuler sin sande identitet men dette her hvor CIA afslører at der er en der er en CIA agent skal jeg bare se

Aggie

Jeg er ikke enig i Kelsey Grammers politiske holdninger, men jeg synes stadig at han er en fremragende skuespiller. En skuespiller eller skuespillerindes politiske synspunkt burde ALDRIG afholde folk fra at se diverse film.
Jeg nyder også at se en film med Tom Cruise fordi han er en exceptionel god skuespiller og altid leverer det man forventer, at han står inde for ting som jeg ikke er enig i er ikke noget der afholder mig fra at se dem.

Jeg synes man går i meget små sko, hvis det er disse ting der afholder en fra at se hvad der ellers kan være en helt fantastisk film.

Sean Penn er den slags skuespiller som kan få mig til at tude som en lille pige fordi skuespillet er så stærkt, film som Mystic River, Dead Man Walking og Milk går lige ind i hjertet på mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.