Cookie- og Privatlivspolitik

Fading Gigolo

Tilladt for alle
Filmen rummer ingen skræmmende elementer

Se mere på medierådet.dk
08.05.2014
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fading Gigolo
|

Filmen 'Fading Gigolo' handler om den midaldrende Fioravante, der lokkes til at prøve livet som gigolo for at tjene en ekstra skilling til sin ven Murray, der er i pengenød.

Murray agerer hans uerfarne alfons, som finder kunder ”til butikken”, og første job er to kontakthungrende veninder. Fioravante opdager, at han slet ikke er dårlig til arbejdet som gigolo. 

Men da han senere kommer i nærkontakt med den kyske, jødisk-ortodokse enkefrue Avigal, vækkes noget i ham, som han ikke vidste, han ledte efter.

’Fading Gigolo’ er John Turturros femte spillefilm som instruktør, og han har valgt sig selv til rollen som moderne Don Juan (eller prostitueret, om man vil). Turturro er kendt som alsidig skuespiller fra fx Coen-brødrenes ’O Brother, Where Art Thou?’ (2000) og to af Transformers-filmene.

Woody Allen spiller hans gode ven og alfons. Allen er selv kendt som instruktør af talrige komedier om kærligheden og vanskelige forhold mellem mennesker, bl.a. ’Annie Hall’ (1977), som han selv spiller med i.

Blandt de smukke kvinder, som Turturro får lov at behage, finder vi Sofía Vergara (TV-serien ’Modern Family’), Sharon Stone (Casino) og Vanessa Paradis (Pigen på broen). (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
3.9
3.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er en smule ærgerligt, at der kun mangler en håndfuld gode grin eller en knivspids alvor, for at 'Fading Gigolo' pludselig kunne være meget bedre." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Som de fleste glædespiger er denne aldrende gigolo blot til lyst, og set i det lys er det en lun og luftig bagatel, som man nyder med et lille, listigt smil." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "Fuld af sødme, jo vist, men heldigvis bliver det aldrig tand-hvinende sødt." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "Den chamerende, umiddelbare tone er sjælden i biograferne nu om dage." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "[...] 'Fading Gigolo' er en film, man forelsker sig hovedløst i. Også selvom den ikke helt giver mening." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "[...] smittende i sin kærlighedserklæring til New Yorks mangfoldighed." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "'Fading Gigolo' har uimodståelig charme, skønt plottet nogle steder knirker som et gammel køkkengulv." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Fin film, som dog tynges ved at det kun er skønne kvinder som bestiller ydelserne - en rigtig god komedie må også have noget modvægt.

Men sjov idé, der dog aldrig bliver til det helt store.

FilmReview.dk

"Fading Gigolo" er en charmerende komedie som ikke må tages for mere, end hvad den er: En lille, humoristisk fortælling om kontakt, intimitet - og lidt kærlighed. Idéen bag er fin, og temaet rummer masser af muligheder, men som publikum efterlades man med et ønske om, at flere af handlingens situationer var blevet forløst, samt at karaktererne var blevet sat i et bedre dilemma.

www.filmreview.dk - Korte og præcise filmanmeldelser

agneta

Den ægte Woody Allens sort humør...men varm og kærlig historie fortælling der viser vores menneskelig sårbarhed.Filmen giver rigtigt god indblik på daglig liv i særlig bydele af New York og viser kulturel sammenhæng i det moderne verden.

Filmen sender en vigtigt besked - selvom lever vi i den "crazy world" er der stadigvæk nogle grænser (og tak for det ! ) som vi bør respektere i forhold til de andre mennesker.

rikke user/938984

Jeg elsker bare woody allen... og sådan er det... sød og sjov film... herlig 1. elsker!

julie

Woody Allan i topform

Jan Engel

Man klukler hele filmen igennem. Sjov historie, fin dialog, gode skuespillere, fint tempo og stemning. Derudover havde filmen et dejligt, behageligt lys og mange flotte efterårsbilleder.

Woody er i topform og ligeså er resten af holdet.

Man går ud af biografen med et stort smil.

Lise

Woody Allen og John Turturro er det perfekte makkerpar.

Simone

Nu har jeg ikke hørt eller læst mere om filmen end man kan se her på siden, men minder den plakat ikke meget om American Beauty?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.