Cookie- og Privatlivspolitik

Fabian: Going to the Dogs

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder scener med overfald, slåskampe, skyderier og selvmord. Stemningen i filmen er ofte præget af håbløshed, melankoli og fordærv og personerne er ofte ulykkelige og desperate og mange har opgivet at leve et værdigt liv. Filmen indeholder en dramatisk scene, hvor det blodige lig efter et selvmord bliver tilset og flyttet rundt. Desuden indgår et par scener med en urovækkende stemning, hvor man ser et vansiret ansigt. Disse scener er dog af kortere varighed. Da filmen desuden rummer mange lange rolige sekvenser, vurderes den til kun at kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år og får derfor en 15 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
20.01.2022
| |
2 timer 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fabian oder Der Gang vor die Hunde
|
Billetter

Det tyske drama 'Fabian: Going to the Dogs' foregår i 1930'ernes Berlin, hvor man følger den nihilistiske krigsveteran og aspirerende forfatter Fabian.

Om dagen arbejder han som reklamemand, mens Fabian om natten lader sig opsluge af byens berusende natteliv.

En dag møder Fabian den smukke skuespillerinde Cornelia, der kommer til at udfordre hans forsøg på at opretholde et både intellektuelt og normaliseret syn på livet.

Kan lykken dog bestå mellem de to i en usikker tid, hvor både det enkelte menneske og det tyske samfund drives mod desperation?

'Fabian: Going to the Dogs' var ved filmfestivalen i Berlin nomineret til Guldbjørnen for bedste film.

I titelrollen ses Tom Schilling, der også spillede hovedkarakteren i den Oscar-nominerede Værk uden skaber.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.6
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Bedst er filmen i scener, der med akvarelfarvet hverdagspoesi skildrer kærlighedshistorien. Fordi Fabian og Cornelia spilles fremragende af Tom Schilling og Saskia Rosendahl." (Bo Tao Michaëlis)

  • Jyllands-Posten

    "Der er noget næsten poetisk over, at en af de film, der kan ses som en af de første i de nu lykkeligt genåbne biografer, er en rigtig film-film, som i den grad kalder på det store lærred." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Romanen, som nazisterne brændte, er blevet endnu en storfilm om Weimarrepublikken. Filmen fokuserer mere på den centrale kærlighedshistorie end på et politisk system under sammenbrud." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter