Eye in the Sky

Censur 11
04. May 2016
102 min
Scanbox
Eye in the Sky
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.3 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I 'Eye in the Sky' er oberst Katherine Powell leder af en droneoperation, der skal tilfangetage en gruppe terrorister i Nairobi. Powell har en personlig anke i sagen, idet hun i årevis har forsøgt at få ram på en af personerne.

Situationen udvikler sig, og snart viser en række af de mest eftersøgte terrorister sig ved en sammenkomst, hvor de planlægger et selvmordsangreb. Operationens mål ændrer sig, og nu skal terroristerne slås ihjel. Men foran bygningen står en niårig pige og sælger brød. 

Sagen kommer nu til at involvere politikere, advokater og de øverste militære ledere. Skal dronemissilet affyres eller ej?

'Eye in the Sky' er et moderne militærdrama kendetegnet ved et utal af vanskelige beslutningsprocesser, og filmen kan til tider skele til Dr. Strangelove, selvom tonen denne gang er langt mere alvorlig.

Oscar-vinderen Helen Mirren har hovedrollen overfor Aaron Paul fra Need for Speed, Barkhad Abdi fra Captain Phillips og Alan Rickman. Filmen er desuden Rickmans sidste, men hans stemme kan opleves i Alice i Eventyrland: Bag spejlet senere på året. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: