Cookie- og Privatlivspolitik

Everybody Wants Some!!

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder flere scener med vilde drukfester, med lettere slåskampe, drengestreger og skænderier mellem hovedpersonerne, og i enkelte scener ses unge mennesker, som antydningsvis har sex. Da hverken slåskampe druk -eller sexscener er udpenslede, og da grundstemningen gennemgående er let og munter, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
28.07.2016
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Everybody Wants Some!!
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Særvisning
|

I ungdomskomedien ’Everybody Wants Some!!’ flytter den unge baseballspiller Jake ind i det hus han skal dele med de andre fra Southeast Texas’ baseballhold i efteråret 1980.

Træneren af holdet fastslår, at det ikke er tilladt at hverken drikke eller have piger med på værelset. Men fyrene i huset får hurtigt tændt op under flere store fester.

Filmen afspejler den løsslupne stemning i et universitetsmiljø, og hvor svært det kan være at navigere gennem livet med fester, konkurrencer og kærlighed i kølvandet.

Filmen er instrueret af Richard Linklater, og er en form for åndelig fortsættelse til hans 70er film 'Dazed and Confused' fra 1993. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.2
4.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med nuancering i persontegningen, med samtaler, der ikke lyder skrevne, og med strålende personinstruktion." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Replikkerne og sceneriet er perfekt, de ukendte skuespillere slår gnister, og selvom (eller måske netop fordi) alle er fyldt med både lys og mørke, virker persongalleriet i 'Everybody Wants Some!!' som den ægte vare." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "... 'EveryBody Wants Some!!' er først og fremmest en komedie. Linklater rammer tiden på kornet, og særligt dialogen er forrygende." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... der er en ømhed og præcision i Linklaters fremstilling af den afvæbnende fjollede side af drengesindets anatomi, som gør denne cool beskrivelse af et improviseret baseballkollektiv til en gylden stund på sommerens biografrepertoire." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Richard Linklater er en mester i dialog og naturligt skuespil. Han beviste med Boyhood, at der ikke er brug for en god historie for at skabe et mesterværk. Men der ER brug for interessante karakterer. Og det mangler der fuldstændig i Everybody Wants Some. Frem for at fokusere på et par enkelte personer og komme ind under huden på dem, så forsøger Linklater at skildre en stor gruppe unge mennesker på én gang. Med det resultat at de alle forekommer mig ligegyldige. Først til sidst er der nogle gode dialogscener mellem hovedkarakteren Jake og hans kæreste. Men det er alt for lidt, og alt for sent.

Wayne

Linklater elsker tidsbilleder, og som en der var teenager i slut 70érne og start 80érne var det en stor fornøjelse at være tilbage i tiden.

Ganske vist på amerikansk - men tiden med diskere, punkere og flippere var sjov at genopleve. Moden og især musikken giver filmen en særlig stemning. Handlingen er ikke væsentlig - den er næsten ikke eksisterende, og tjener kun det formål at flytte os rundt i en verden der var engang.

Hvis man ikke var ung dengang, tvivler jeg på at man kan få det store udbytte - og derfor er mine stjerner også påvirket af et stænk af nostalgi, så den måske får en enkelt mere end den fortjener.

Herlig tidsrejse.

6/10

Louise

Synes sgu efterhånden alle film der kommer fra U.S.A disse dage er super kedelige og irelevante. Håber snart der kommer noget guld derovre fra igen! Det tyder det dog ikke på, da der tilsyneladende er flest penge i at producere dårlige film som dette.

GiwizZeni

Jeg har stor respekt for Richard Linklater's tidligere film. Men denne er så tåbelig og lav at det næsten ikke er til at tro. Tænk at følge op på hans fantastiske 'Boyhood' med det her skrammel! Hvis det er en semi-selvbiografisk historie Linklater her fortæller, så har jeg mistet meget for ham personligt. Der bliver leflet så meget for den laveste fællesnævner, at jeg er helt flov over at være af hankøn. En hyldest af unge mænd når de er værst. Hvad i alverden skal man bruge det til? Pinligt for alle involveret!

Peruser/202144

De 3 ord i overskriften dækker filmen perfekt, havde ellers store forventninger, men de blev knust, og skuffelsen over at bruge tiden på at se den.... den tid er desværre mistet for evigt :(.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.