Cookie- og Privatlivspolitik

Evening

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.10.2007
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Evening
|

I det romantiske drama 'Evening' ligger Ann (Vanessa Redgrave) for døden og på sit sygeleje kredser hendes tanker om én bestemt weekend på Rohde Island for 50 år siden, som ændrede hendes liv.

De to døtre Constance (Natasha Richardson) og Nina (Toni Collette) tager sig af deres mor i den sidste tid og gennem Ann’s beretninger og refleksioner om fortidens fortiede hændelser, sættes de tre kvindeskæbner i perspektiv.

Især den rastløse og ulykkelige Nina står over for en række svære beslutninger, der vil komme til at forme resten af hendes liv. Ann beretter for første gang om Harris, som hun til sin døtres store overraskelse beskriver som sin største og eneste kærlighed.

Som ung ankommer Ann (Claire Danes) fra New York for at deltage i sin gode studievenindes Lila’s (Mamie Gummer) bryllup. Den forventede idyl har dog svært ved at indfinde sig, da Lila er på randen af et sammenbrud og betror Ann, at hun er forelsket i en anden mand: den attraktive og karismatiske Harris (Patrick Wilson).

Mens Ann prøver at støtte Lila gennem bryllupsnerverne, udforsker hun sin egen tiltrækning af Harris og oplever samtidig sin gode ven Buddys (Hugh Dancy) tiltagende druk og selvhad. Alt peger mod den tragedie, der smadrer uskylden og alle ungdommens illusioner, og som ender med at blive det skelsættende vendepunkt for resten af Anns liv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.