Cookie- og Privatlivspolitik

Et tysk liv - Goebbels' sekretær

Tilladt for børn over 15 år
Dokumentarfilmen er gennemgående præget af en gammel kvindes stilfærdige enetale. Imidlertid er der klip af arkivfilm, som viser grusomme og detaljerede billeder fra 2. verdenskrig: Udmagrede, nøgne menneskelig samles op på gaden, køres bort, samles i bunke med andre lignende lig og smides endelig i en massegrav. Udhungrede koncentrationslejrfanger vises frem. Civile tyskere får forevist kæmpe dynger af døde fra en kz-lejr. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.01.2018
Originaltitel: 
A German Life
Genre: 
Spilletid: 
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter

Resumé

Dokumentarfilmen 'Et tysk liv - Goebbels' sekretær' handler om Brunhilde Pomsel, der arbejdede i hjertet af nazisternes propagandamaskine.

Brunhilde fortæller om hendes oplevelser og private indtryk fra sin tid som sekretær og stenograf for Det Tredje Riges propagandaminister Joseph Goebbels.

Hendes liv afspejler nogle af de største historiske rystelser i det 20. århundrede, samt hvordan de påvirkede tilværelsen for almindelige tyskere.

'Et tysk liv - Goebbels' sekretær' blev optaget, da Brunhilde var 103 år gammel, men hun gik bort i januar 2017.

Anden Verdenskrig har været omdrejningspunktet for flere dokumentarfilm, bl.a. Karl Marx City, hvor en kvindelig instruktør rejser til sin barndomsby i Østtyskland for at finde ud af sandheden om sin afdøde far.

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter