Et sekunds lykke

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en konfliktfyldt og følelsesladet stemning. Der er flere voldelige scener, hvor mennesker trues med kniv, bliver slået ned med køller, så de bløder fra hovedet og tages til fange og bagbindes. I mange situationer kommer hovedkaraktererne i følelsesmæssig affekt og skændes, råber, græder eller er bange. Da filmen også rummer humoristiske og gribende momenter af sammenhold og barmhjertighed, vurderes det, at den vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.07.2022
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Yi miao zhong
|
Billetter
Et sekunds lykke plakat
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Den kinesiske film 'Et sekunds lykke' er instrueret af Zhang Yimou.

Filmen udspiller sig under kulturrevolutionen i Kina og følger en fange på flugt fra en "opdragelsesanstalt". Hans mål er at se den film, som hans datter medvirker i.

Men lige præcis denne filmrulle er blevet stjålet fra byens biograf af en langfingret lille pige, så hvis filmen atter skal vises, må den lille pige indfanges i en fart...

Siden debuten med Guldbjørne-vinderen 'De røde marker' fra 1988 har Zhang Yimou levereret et mildest talt imponerende antal hyldede filmer som den Guldpalme-nominerede 'At leve', 'Under den røde lygte', Den forbudte by, Hero og House of Flying Daggers for blot at nævne nogle få.

Skal du se Et sekunds lykke?
(2 stemmer)

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.