Cookie- og Privatlivspolitik

Escape Room: No Way Out

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende og intens grundstemning, og den indeholder utallige scener med angste personer, der mod deres vilje låses inde og udsættes for smertefulde og dødelige fælder. Der er klip med personer, der får voldsomme slag og stød, og som skæres og ætses. På grund af filmens voldsomme indhold og angstprægede grundstemning, vurderes det, at den kan være skræmmende for børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
02.09.2021
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Escape Room: Tournament of Champions
|
Escape Room 2 plakat

Gyserfilmen 'Escape Room: No Way Out' er en fortsættelse til Escape Room fra 2019, hvor man første gang stødte på de dødsensfarlige 'escape rooms'. Her mødte vi en gruppe mennesker, der således måtte forsøge at overleve de udspekulerede rum.

I denne opfølger finder man endnu engang de dødelige fælder, der truer med at slå dem ihjel, som befinder sig i rummene, og hvor man må træde varsomt, hvis man skal overleve.

'Escape Room: No Way Out' trækker desuden tråde tilbage til den første films univers, hvor ikke alle de medvirkende som bekendt døde. Nu står de overlevende således overfor nye farlige udfordringer.

Det er ikke kun de to Escape Room-film, der har dødelige rum og fælder i spil. Bl.a. vågner en flok mennesker i Cube op i dræbende rum, som de må forsøge at slippe væk fra. Dødsfælder spiller også en helt central rolle i Saw-franchisen med film som Saw, Saw II og Saw III.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.9
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Det, der imponerer og overrasker ved 'Escape Room', er disse rum, altså selve spillets kulisser, deres enorme omfang og minutiøse detalje-rigdom, så hverken vi eller spillets ”menneskebrikker” er i stand til at skelne spil fra virkelighed, før det er for sent." (Helle Sihm)

  • Politiken

    "Gådethrillerens største gåde er, hvordan det kan blive efterspurgt underholdning." (Søren Vinterberg)

  • Soundvenue

    "'Escape Room: No Way Out' skuffer på alle parametre: en unødvendig, voldsglorificerende og uoriginal toer." (Karoline Balstrøm)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Festfyrværkeren

Den er lige så god som 1'eren

Ghita

Dette var den mest seriøst latterlige film, jeg længe har set. Der var ingen sammenhæng i filmen, og den var slet ikke som en god gyserfilm skal være. Spild af tid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.