/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Escape from Planet Earth

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Escape from Planet Earth
|

Filmen 'Escape from Planet Earth' er en ny animationsfilm om astronauten Scorch Supernova, der finder sig selv i problemer, efter at have besvaret et nødkald fra en farlig, fremmed planet.

'Escape from Planet Earth' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Lidt bedre end den tilsvarende Planet 51. Men desværre druker den i et - efter min smag - alt for overgearet tempo. Der er således masser af action, men intet af den charme som man ser i Pixars film. Synd! Den kunne have været rigtig god, men ender middelmådigt.

Deppadmire

Kan kun sige det samme som dig, SJOK. Havde glædet mig til denne film og var sikker på, at den kom i de danske biografer.

SJOKuser/811628

Nr. 4 i USA men de danske biografer gider ikke vise den (wtf!)....og man skal nu igen vente alt for lang tid på, at film får dansk premiere efter nogle år, hvor vi ellers var dejlig fri for den lange ventetid. Jeg er lidt træt af de danske biografer for tiden.

Når man har set traileren her - http://www.youtube.com/watch?v=VKTxHiYg7-s - så ved man de danske biografer igen har taget taget en dårlig beslutning. Ikke et mesterværk på nogen måde, men en perfekt underholdningsfilm til vinter- eller påskeferien for børnene. Vi fik så "Otto er et næsehorn" i stedet for, som tiden bare er løbet fra og som var en amatøragtig produktion. Kan vi virkelig ikke gøre det bedre i Danmark?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.