Erna i krig

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en spændingspræget og dramatisk grundstemning. Den indeholder mange voldsomme, blodige og udpenslede krigsscener og scener hvor mennesker kommer slemt til skade eller dræbes. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
29.10.2020
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Erna i krig
|
Versioner: se alle
2D, Med danske undertekster
|
Billetter


Det danske krigsdrama 'Erna i krig' er filmatiseringen af Erling Jepsens roman af samme navn

Året er 1918. Første Verdenskrig raser i Europa, og Tyskland mangler soldater og selv de dansksindede sønderjyder bliver indkaldt. Feldwebel Meyer ankommer til Ernas hus for at indrullere Kalle, hendes 17-årige, godtroende søn i krigen. Erna fastholder lægens ord om, at Kalle er for dum til krig, men uden held.

Da ingen vil lytte til hende, tager Erna et drastisk valg. Hun klipper sit hår og bytter identitet med en deserterende soldat for at følge og beskytte Kalle. Inden længe bliver Erna en del af den sønderjyske deling og går i krig.

'Erna i Krig' er fortællingen om en usædvanlig kvinde, der ikke vil lade en krig forhindre hende i at kæmpe for dét, hun har kært. I titelrollen ses Trine Dyrholm, som senest er blevet hyldet for sin rolle i Dronningen.

Mere omtale af 'Erna i krig' følger...

Skal du se Erna i krig?
(184 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.