Cookie- og Privatlivspolitik

Equilibrium (2002)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Equilibrium
|

Filmen 'Equilibrium' ('Cubic') handler om det futuriske samfund Libria, her er enkle regler: viser man følelser ryger man i fængsel, og tager man ikke sin medicin, bliver man dræbt.

Regeringen har udelukket krig, ved at undertrykke følelser. Bøger, kunst og musik er strengt forbudt og at vise følelser er vejen til en dødsdom.

For at opretholde disse regler, har regeringen indsat agenter til effektivt at eliminere individer, der overtræder loven eller ikke tager deres daglige dosis 'Prozium'.

I kampen mod frihedskæmpere, glemmer agent Preston (Christian Bale) at tage sin daglige dosis og indser, at følelser er en passioneret, men livsfarlig kamp værd. Den specialtrænet agent er den eneste der er i stand til at vælte det samfund han selv har været med til at opbygge.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

Wayne

Så er der kommet et anmelderfelt til denne, som jeg så engang for nogle år siden.

Det er tydeligt at se, at man ligger i slipstrømmen af The Matrix - og at man gerne ville lave noget originalt. Desværre er originaliteten slet ikke på samme højde - men som action/fremtidsfilm gør den et godt job, med høj underholdningsværdi.

S. Rico

Ikke fordi den er speciel original. Der er lavet maser af fortællinger om dystre fremtidssamfund. Det der gør denne film værd at se er nogle helt forrygende kampscener og en altid glimrende Christian Bale.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter