Cookie- og Privatlivspolitik

Epic Movie

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
27.04.2007
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Epic Movie
|

Nu er det eventyrfilmene der skal igennem vridemaskinen i denne spoof af folkene bag 'Scary Movie'.

Historiens omdrejningspunkt er de fire ikke helt unge adoptivbørn: Den ene opfostret af Kuratoren fra Louvre (hvor en albino snigmorder også gemmer sig), en anden er flygtning fra de mexicanske friheds-wrestlere, den tredje har for nylig været offer for 'Snakes on a Plain' og den fjerde er en ”normal” beboer på Mutant X akademiet.

De uheldige 4 besøger en chokolade fabrik, hvor de snubler ind i et fortryllet garderobeskab der tryller dem til landet Gnarnia. Her møder de den flamboyante piratkaptajn Jack Swollow og den evig studerende på troldmandsskolen. Sammen tager de alle kampen op mod ”Den Hvide Kælling” af Gnarnia.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
2.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Alle filmene han skaber udover Scary Movie-filmene synes jeg for det meste er skuffende :/ Han skulle have lavet 5'eren i stedet alle de 'ligegyldige' film.

Nicoline

Epic Movie er den dårligste film jeg længe har set. Den er på ingen måde sjov. Den er alt for plat og det er alt for dårligt skuespil. Jeg er enig med Jacob, jeg kan på ingen måde forstå hvordan menneskene bag de morsomme Scary Movie film, kan stå bag så dårlig en film som denne. Den er bestemt ikke 1 time og 26 minutter værd ..

Wayne

spoof i lang, lang tid.

josimar1234

den er så god og funnny

MarkusStepH

EPIC MOVIE har enorm plat humor, det vil sige at jeg elsket den, rigtig god humor de rammer ufattelig mange film i en. Man kan sidde og kende alle scenerne for andre storfilm
Folk med plat humor vil elske denne film, hvis du er lige som Jacob (et fjols) så er det ikke noget for dig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.