Cookie- og Privatlivspolitik

Entourage

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i flere passager en meget seksualiseret tone, og der er flere klip, hvor man ser halvnøgne mennesker, der har sex. I en scene ser man to mennesker, der taler sammen, mens to kvinder har oralsex i baggrunden. Desuden indeholder filmen en mere dramatisk passage, hvor oprørere og politi støder sammen. Her ser man blandt andet en kvinde, der bliver slået i hovedet, hvilket er filmen i slowmotion. Det vurderes på baggrund af de seksualiserede scener og den dramatiske sekvens, at filmen vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
18.06.2015
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Entourage
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Filmen 'Entourage' handler om skuespilleren Vincent Chase og hans tre bedste venner E, Turtle og Johnny Drama. Firkløveret har for længst erobret Hollywood, og Vincent føler, at tiden er inde til at springe ud som instruktør.

Ari Gold, hans tidligere agent, er for nylig blevet chef for et filmselskab, og giver derfor Vincent lov til at instruere en storfilm. Opgaven viser sig hurtigt at være en udfordring for den mildest talt temperamentsfulde Ari, da texaneren, der har finansieret store dele af filmen, pludseligt sender sin søn afsted til L.A. for at holde øje med sin investering. 

'Entourage' bygger på den populære tv-serie (2004-2011), der blev kaldt det maskuline svar på 'Sex and the City'. På rollelisten ses seriens faste hold bestående af Jeremy Piven, Adrien Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon og Jerry Ferrara. 

Filmen byder på et hav af gæsteroller - heriblandt Jessica Alba, Liam Neeson og ikke mindst Mark Wahlberg, der var med til at skabe serien og eftersigende er inspirationen bag Vincent Chase. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (56 votes)
4.3
2.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Os der elsker Hollywood, kan ikke få nok af drengerøvshyggen i 'Entourage' [...]." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Ligesom HBO-tv-serien, den er baseret på, kunne 'Entourage' have været hylende sjov. Men den står desværre ikke distancen." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'Entourage' er ikke blot en kedelig og overflødig film. Det er en decideret frastødende film." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Tv-serien 'Entourage' fungerede bedre i de korte og mere stramt fortalte episoder, men i filmudgaven MÅ 'Entourage' sætte rekord i at svimle over sig selv, i at dyrke at den dyrker Los Angeles og Hollywoods mest selvtilfredse selvbillede." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Historien er lagt an som en satire over Hollywood-style og -hysteri, men filmen bliver sin egen parodi og fange af det miljø og det udvendige, stakåndede forlorne liv, den satiriserer over [...]." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Den er alt (og kun) hvad plakaten lover: Venner. Fester. Damer. Stjerner. Som hvis en ung fyr fik lov at lege Hollywood med fem Ken-dukker." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg har aldrig set et afsnit af serien, og kommer nok heller ikke til at gøre det.

Jeg kommer mest til at tænke på Sex and the city - bare for mænd.

Eller film om voksne, der stadig tror de er teenagere.

Hyggelig, men uden talent og dybere mening. Og det er nok også ideen med det hele.

Birgituser/227495

FED FILM også sjov god

joan

Overfladisk uden noget som helst, totalt ligegyldig, unge mennesker der drøner rundt og spiller smarte. Øv dødsygt - man gaber kæberne afled..det er tidspild. mega dårlig film

Lilianauser/524699

Det er super fint film

Filmbuzz.dk - PMB

Entourage har ikke fået de bedste anmeldelser og omtale fra omverdenen. Det er tydeligt, at filmen ikke er lavet til dem derude såsom kritikere eller dem der ikke har set tv-serien før. Filmen er i bund og grund lavet til os der er tilhængere af tv-serien. Kan du kalde dig selv for dette, vil du elske filmen ligesom jeg!

THE BOYS ARE BACK, Adrian Grenier spiller endnu engang filmstjernen Vincent Chase som liver det vilde lever i Hollywood sammen med sine venner Eric "E" Murphy som spilles af Kevin Connolly, Turtle som spilles af Jerry Ferrara, Johnny "Drama" Chase som spilles af Kevin Dillon og Jeremy Piven spiller den rapkæftet Ari Gold (min favorit). I klassisk Entourage stil har skaberne formodet, at overbevise en lang række kendte til, at medvirke i filmen som er en overdrevet eller fiktiv version af sig selv. Entourage begynder faktisk kort tid efter begivenhederne i afslutnings afsnittet. Vi ser i de første par minutter, at Vincents ægteskab ikke har holdt og dette fører til et af filmens handlingspunkter som Vincents’-entourage står over for. Entourage skaberne gør det igen med, at præsentere os for et problem, filmselskaber højst sandsynligt, ofte står over for – nemlig, en skuespiller som gerne vil være instruktør.

Hvis man har læst mine andre anmeldelser, vil man hurtigt finde ud af, at jeg er en person som lægger meget vægt på skuespillet, filmens handling og overordnede indeholdelses værdi. Dette betyder, at jeg kan godt forlade en biograf, skuffet over en film hvis alt fokus kun har været på det visuelle - læs min Jupiter Ascending anmeldelse hvis du skulle være i tvivl. Skuespillet i Entourage er på ingen måder på oscar niveau. Det er heller ikke det, som skaberne har gået efter men det er mere, at når en skuespiller kommer med sine replikker, skal det sidde lige i skabet. Både Connolly, Dillon, Grenier, Ferrara og især Piven gør deres karakter til deres helt egene som i tv-serien. Det er noget som er med til, at gøre de scener der skal være morsomme i Entourage lige præcis det.. MORSOMME. Der er andre skuespillere i filmen som også har succes med dette, men så er der desværre dem som ikke hører sådan rigtigt til i filmen. Jeg taler til dig, Ronda Rousey (don’t beat me up) og det ikke for at være ond, men du er ikke nogen særlig god skuespiller. Dine scener var ofte hårde, at komme igennem og der er et tidspunkt i filmen hvor du skal forstille, at være sur. Jeg troede slet ikke på det. Du var dog ikke den eneste, T.I. og Jessica Alba kan nemt hoppe i samme båd - flere endnu, men jeg stopper her.
Noget andet som jeg så som værende negativt, var filmens generelle handling. Der var mange sub historier og det var til tider en smule rodet. LILLE SPOILER: Solan og E dramaet - not again. Ari og mrs. Golds' par terapi – dog kommer der en sjov scene ud af det, men vi har set det før. Turtles' kærlighed til en ny pige – han kunne godt ha’ scoret bedre, så det virkede en smule mærkeligt. Dramas' karriere problemer – endelig kommer der en slutning på det. Det var bare ting, som vi har set før i tv-serien.

Alligevel er det svært ikke, at udråbe Entourage til, at være den sjoveste film, jeg har set i 2015 og ja det er Sex in the City for mænd! Entourage er helt klart en film, jeg anbefaler du skal se og helst med en eller flere personer. Som jeg også skrev i starten, du vil ikke synes særligt godt om filmen, hvis du ikke har set mindst en sæson af tv-serien, lidt ligesom Klovn: The Movie.

Daviduser/181689

Hvis man kan lide tv-serien, så vil man elske filmen:-) Det er fremragende underholding og skønt igen at være i selskab med Vinnie Chase og hans entourage.

Birgituser/227495

FED FILM også sjov god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.