Cookie- og Privatlivspolitik

Enola Holmes

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
23.09.2020
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Enola Holmes
|

Detektivfilmen 'Enola Holmes' følger teenagesøsteren til den velkende Sherlock Holmes og har 'Stranger Things'-stjernen Millie Bobby Brown som hovedpersonen Enola. 

En dag opdager Enola, at hendes mor er forsvundet. Hun begiver sig ud på sin egen jagt efter moren - en jagt, der giver hende statussen som superdetektiv, da hun opdager en farlig konspiration. 

Med store skuespillere som Henry Cavill, Sam Claflin og Helena Bonham Carter er 'Enola Holmes' en stjernespækket nyfortolkning af den berømte superdetektiv. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

I disse tider med Women's Empowerment over det hele skal der selvfølgelig også laves en kvindelig udgave af Sherlock Holmes. Eller rettere: det antages, at Sherlock og Mycroft havde en lillesøster, som var noget yngre end dem. De to ældre brødre flyttede tidligt hjemmefra, og derfor voksede Enola op alene med sin mor, som hun havde et meget tæt forhold til.

Så da moderen en dag er pist væk, vil Enola naturligvis gøre alt for at finde hende og opklare mysteriet omkring hendes forsvinden. Her får Enola brug for familiens gode gener, for hun er naturligvis også super skarp til alting.

Men i stedet for at være arrogant som Sherlock, så er Enola vanvittig charmerende og sympatisk. Man holder af hende - og med hende - helt fra starten. Hvilket må siges at være Millie Bobby Browns fortjeneste. Hun er nemlig filmens helt store plus og grunden til, at den er super seværdig. Historien er hurtigt glemt. Men samværet med Enola på hendes begivenhedsfulde rejse er helt klart 2 timer værd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.