Cookie- og Privatlivspolitik

Ennio Morricone - The Maestro

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.04.2022
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ennio
|
Billetter
Ennio Morricone plakat

Dokumentarfilmen 'Ennio Morricone - The Maestro' handler om den ikoniske filmkomponist bag et utal af værker, bl.a. The Good, the Bad and the Ugly.

I løbet af de fem år, det tog at lave filmen, rejste instruktør Giuseppe Tornatore kloden rundt for at interviewe mere end 70 anerkendte filmskabere og musikere om Ennio Morricones liv og værker - fra Wong Kar Wai, Bernardo Bertolucci, Quentin Tarantino, Clint Eastwood, John Williams og Hans Zimmer til Bruce Springsteen.

Disse interviews er splejset sammen med snapshots af Morricones privatliv, optagelser fra hans populære verdensomspændende koncertturnéer, klip fra klassiske film med musik af Morricone, et væld af anekdoter fortalt af berømte venner og kolleger samt hidtil ukendte arkivoptagelser af øjeblikke og begivenheder fra en succesrig karriere, der varede mere end 70 år.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.9
4.8

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En af de medvirkende siger på et tidspunkt: "Selv hvis man ikke tror på Gud, er Morricones musik guddommelig", lyder det i filmen om Ennio Morricone, der stod bag mere end 400 filmscores. Det er svært at være uenig, når man har tygget sig gennem to timer og 36 minutter i selskab med den store maestro." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Filmen fletter Morricones imponerende portefølje af værker ind i en nærmest opera-storladen beretning om nybrud, perfektionisme og lidenskab, der gjorde hans sælsomme lyd uundværlig igennem 50 års filmhistorie." (Kjartan Hansen)

 • Filmland P1

  "De bedste øjeblikke i filmen er i det hele taget de sekvenser, hvor Morricone selv får lov til at fortælle og formidle. Det er virkelig guf for Morricone-fans – eller fans af film og musik i almindelighed." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Med musik til mere end 500 film på sit cv kan hans indflydelse på filmmediet og musikhistorien næppe overvurderes. Dokumentarfilmen om ham er et frontalangreb på alle sanser og samtidig nydefinerer den begrebet "overflødighedshorn"." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "[Filmen] er naturligvis et portræt af en ener, der i den grad taler til mennesker med en særlig stor kærlighed til film (man får en akut trang til at gå hjem og gense minimum to håndfulde af Morricones mest markante film), men dokumentaren bliver også et kulturhistorisk dokument om mindst et halvt århundredes kunst- og musikopfattelse." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "'Ennio Morricone – The Maestro' forsøger at gøre mesteren ære, men er så forelsket i sin hovedperson, at det hæmmer filmen." (Claus Nygaard Petersen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.